Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo primește și vesti bune! Negocierile cu două mari companii europene au avansat

 



Dinamo este într-un moment dificil, mai ales acum după ce Deian Sorescu a fost vândut și nu se știe ce se va pune în locul lui. In aceste momente Dinamo primește și vesti bune, care da speranță grupării dinamoviste. Răzvan Zăvăleanu administratorul judiciar de la Dinamo, susține ca este în discuții avansate cu mai multi posibili investitori și ca discuta cu anumite companii pentru a prelua clubul Dinamo București. Aceste companii sunt interesate de publicitate,vor sa se extindă și în Romania și Europa de Est puternic. Dupa o lunga perioada în care au fost numai știri care descurajau gruparea dinamovistă, a venit  informația aceasta care da speranțe suporterilor dinamovisti. Din experimentele trecute cu "investitorii străini", Dinamo spera, dar nu se îmbată cu apa rece, iar suporterii noștri sufla și în iaurt dupa episodul Pablo Cortacero.

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, susține că discuțiile cu două companii vest-europene în vederea investițiilor în club „au avansat mult”. 

În octombrie 2021, Răzvan Zăvăleanu anunța că Dinamo a intrat în negocieri cu cu 4-5 posibili investitori, si un grup de oameni de afaceri din Dubai.

La două luni și jumătate de la acel moment, Răzvan Zăvăleanu susține ca este în discuții cu mai multi investitori și ca discuțiile sunt avansate.


 „În acest moment avem 3 discuții, dintre care una este cea despre care ați amintit (n.r. - cu investitorii din Dubai). Celelate două discuții, cu companii europene, au avansat destul de mult. Am mari speranțe în această direcție. Astăzi ar trebui să primesc NDA-ul semnat de la una dintre ele (n.r. - acordul de confidențialitate), să începem să trimitem și acolo documente pentru Due Dilligence. Cu cealaltă, probabil la începutul lunii februarie vom vorbi despre Due Dilligence, dar există interes. 

Una dintre companii este de management sportiv care lucrează pentru un fond foarte mare de investiții, recunoscut în lumea sportului, iar dincolo avem companii din domeniul construcțiilor, care-și extind puternic afacerile în România și Europa de Est și își doresc publicitate prin intermediul fotbalului. Sunt vest-europene amândouă, a precizat  Răzvan Zăvăleanu conform GSP

Comentarii