Post Top Ad


Dinamo a mai rezolvat un transfer

 

Dinamo cauta sa se întărească în pauza acesta de iarna, avizați fiind și de oamenii din fotbal ca nu va face fata în Liga 1 și ca va retrograda, Dinamo forțează câteva transferuri de marca, ca sa ridice valoarea lotului. Dinamo a intrat în negocieri cu mai multi fotbaliști printre care Atacantul bosniac Nikola Mandic (26 de ani),  Jonathan Rodriguez, 31 de ani, Antoni Ivanov și  Dusan Celar sunt doar o parte din fotbaliștii vizați de Dinamo sa îmbrace tricoul rosu-alb, conform gsp.ro

Fotbalistul CFR-ului Jonathan Rodriguez, 31 de ani, a semnat cu Dinamo și de astăzi o sa facă antrenamentele cu Dinamo. Fotbalistul ma fost împrumutat pana în vara de CFR, conform aceeași surse citate mai sus. 


 Răzvan Zăvăleanu, s-a implicat în ultimele zile în negocieri transferului.


În schimb, niciun răspuns din partea bulgarului Antoni Ivanov, de la CSU Craiova, se mai încerca astăzi transferarea fotbalistului. 
Adus de CFR Cluj de la Botosani Jonathan Rodriguez, s-a impus ca titular în echipa CFR-ului la începutul sezonului, sub comanda lui Sumudica, dar odată cu venirea lui Dan Petrescu acesta și-a pierdut locul de titular.

Comentarii