Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce va face Dinamo cu banii încasați de pe urma transferului lui Deian Sorescu

 


Conducerea dinamovistă își face deja plauri cu banii primiți de pe Deian Sorescu. 

Fotbalistul Deian Sorescu a fost vândut în Polonia la Rakow Czestochowa iar de pe urma acestui transfer, Dinamo ar putea încasa până la 1.5 milioane de euro, reprezentând suma de transfer plus diverse bonusuri plus procent din vânzarea jucătorului. Conducerea dinamovistă a anunțat ce se va întâmpla cu banii încasați de pe Deian Sorescu. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit, ca prima tranșă a banilor încasați din Polonia de pe urma lui Sorescu, se vor plați restantele incluzând salarii ale jucătorilor.

"Credeți-mă că sunt foarte multe de făcut. Următoarele luni de salarii trebuie să fie asigurate. Mai sunt tot felul de sume restante de pe ultima lună și jumătate, inclusiv salariile pe decembrie, pe care le vom plăti acum, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.


Steliano Filip nu pleacă de la Dinamo!


Răzvan Zăvăleanu l-a anunțat iar pe Filip ca nu are de gând sa-i dea drumul liber de contract. Filip s-a întors recent la antrenamente, dar Zăvăleanu a menționat încă o dacă ca dacă pe adresa clubului Dinamo nu va sosi o oferta care sa convină și clubului, Steliano Filip va rămâne la Dinamo. Steliano Filip s-a înțeles cu echipa Mezokovesdi, dar aceștia nu sunt dispuși sa achite niciun ban pe el. 

”Am avut mai multe schimburi de mesaje cu el, am vorbit des la telefon. Vreau să spun că nici el și nici Iliev nu vor pleca, trebuie să-și respecte contractul. Este la antrenament, amândoi sunt. Două zile a fost învoit. Urmează să vedem care este implicarea lor la antrenamente. Dacă Steliano sau Iliev vor avea oferte care să fie în beneficiul clubului, evident că ne vom așeza la masă,"a declarat Răzvan Zăvăleanu la Liga Digi Sport.


Comentarii