Post Top Ad


"Dinamo, în cel mai rău caz, o să prindă barajul" Cine a spus asta

 Reamintim ca suporterii dinamovisti au făcut și fac în continuare eforturi colosale pentru ca echipa lor de suflet Dinamo București sa nu retrogradeze și sa renască din propria cenușă ca pasarea Phoenix. Asta spera orice dinamovist nostalgic vremurilor trecute când Dinamo era o forță pe plan local și european.

Tocmai de-aia un au conceput un plan pentru redresarea echipei de fotbal Dinamo București, prin Programul DDB în care fiecare suporter dinamovist care vrea sa salveze echipa lui de suflet, poate cotiza cu o suma pentru a o salva.  

Emilian Hulubei, președintele AFAN, crede ca Dinamo nu va retrograda și ca în cel mai rău caz va ajunge sa joace barajul pentru a rămâne în Liga 1.Emilian Hulubei nu da mari șanse mari la echipa Clinceni pe care o considera cu "un picior în groapa". Nici lui Gaz Metan nu le da mari șanse pentru ca au datorii mari, iar pe 30 aprilie pentru Liga 1 trebuie sa iei licență. 


"Nu cred că o să fie probleme, Dinamo nu o să retrogradeze. În cel mai rău caz, o să prindă barajul. Clinceni, și Gaz Metan e cu un picior în groapă, pentru că au probleme mari financiare," potrivit  Digi SportComentarii