Post Top Ad


Cum se poate echilibra derby-ul Dinamo vs. FCSB. Si pe ce fotbalist nu se va baza Flavius Stoican în derby

 Dinamo va da piept cu FCSB in dery-ul de Romania. Se creionează fel si fel de strategii pentru a se câștiga meciul cu FCSB. 

Una dintre ele a dezvăluit-o Costel Orac, dupa meciul pierdut cu Popești-Leordeni. 

 Costel Orac este de părere ca FCSB are prima șansa din punct de vedere al lotului care o sa-l alinieze in partida cu rivala sa Dinamo. Dar crede ca este posibil ca FCSB sa fie încurcata de starea gazonului și meciul sa se echilibreze, ba chiar sa-i pună în avantaj pe "câini". 

„Din punct de vedere valoric, e clar că FCSB ar prima șansă. Va conta terenul. FCSB are jucători tehnici, iar dacă terenul nu va fi în cele mai bune condiții, va fi greu pentru ei,"  a spus Orac la emisiunea „Fotbal Club”, de la DigiSport.

Flavius Stoican, a mai ținut încă o data sa precizeze, ca nu se mai bazează pe serviciile lui Steliano Filip, nu se va apela la el nici în derby-ul cu FCSB. Stoican spune ca jucătorul este blocat psihic și nu mai poate sa aibă randamentul dorit la Dinamo și de aceea vrea el sa plece de la Dinamo. 

„Nu va fi în lot pentru meciul cu FCSB și Steliano Filip este un capitol închis pentru mine în momentul acesta. Nu cred că se va schimba ceva în dorința lui de a continua la Dinamo. Pur și simplu este blocat psihic și mi-a spus că nu mai vrea să continue la Dinamo, "a zis Flavius Stoican conform prosport.ro

Comentarii