Post Top Ad


Deian Sorescu, reacție surprinzătoare când a auzit de ofertele venite pe numele său

 


Marcatorul celor doua goluri dinamoviste a ținut sa lămurească situația sa de la Dinamo și lasă de înțeles ca gândul lui este doar la Dinamo, fotbal și nicidecum la vreun transfer. 

"Am tratat serios meciul, este ultimul nostru amical, nu am avut timp foarte mult, nu am avut timp de multa pregătire, dar tot ce am făcut a fost benefic si încercam sa ne apropiem de 100%. .


"Azi am tratat meciul ca un meci de campionat, cred ca s-a văzut, dar plecam cu o singura idee, sa nu luam gol și pentru noi de acum încolo orice meci este o finala. 

Nu am fost delăsător, am fost om, am muncit în permanenta, antrenorii va pot confirma. 

Pentru mine e important sa fiu sănătos, ma bucur ca am terminat și ultimul test, sănătoși, au ieșit doi colegi cu mici accidentări sper sa nu fie nimic grav și sa-i avem la prima etapa.

Am vorbit cu domnul Mureșan, am vorbit și cu Stoican, le-am spus ca orice discuție vor avea, sau orice va veni pentru mine pentru transfer, sa nu-mi spună, pana cad nu e nimic finalizat, pentru ca nu vreau sa apară alte știri, de genul ca nu eram concentrat, ca-mi stătea gândul în alta parte, asa le-am transmis.

Momentan sunt la Dinamo și-mi respect contractul. Nu vreau sa vorbesc in numele lui Filip, vreau sa vorbesc in numele meu, eu niciodată nu am vrut sa părăsesc Dinamo, restul au fost doar știri, nimic adevarat, " a spus Deian Sorescu, la PRO X

Comentarii