Post Top Ad


Duckadam îi laudă pe fanii dinamoviști

 Derby-ul dintre Dinamo și FCSB bate la ușă, Helmuth Dukadam și-a amintit de un episod neplăcut pentru el și anume farsa suporterilor dinamovisti data suporterilor celor de la FCSB. Dukadam spune ca s-a întâlnit la un eveniment cu oamenii care au pus la punct farsa data celor de la FCSB și ca chiar dacă nu i-a căzut bine, merita sa fie apreciați acei suporteri dinamovisti. 

Helmuth Dukadam, a lăsat rivalitatea deoparte și a lăudat cea mai tare farsa din istoria fotbalului românesc a galeriei dinamovistilor. 

Data de 16 august 2016 va rămâne în istoria fotbalului românesc și nu numai pe care dinamovistii le-au făcut-o stelistilor. 

”Am avut șansa, la un eveniment, să stau la un șpriț cu oamenii care au organizat acea farsă de la meciul nostru cu Manchester City. Cu oamenii care au pus la cale acea idee.

Chiar dacă nu mi-a plăcut, ceea ce le-a trecut prin cap și mai ales că au reușit așa ceva, merită apreciat. Să-i faci pe seliști să ridice acele plăcuțe pe care am văzut toți ce scria, merită să le spui, bravo lor!”, a spus Dukadam, în cadrul emisiunii Sport Report de la Radio Gold FM.


Comentarii