Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Duckadam îi laudă pe fanii dinamoviști

 Derby-ul dintre Dinamo și FCSB bate la ușă, Helmuth Dukadam și-a amintit de un episod neplăcut pentru el și anume farsa suporterilor dinamovisti data suporterilor celor de la FCSB. Dukadam spune ca s-a întâlnit la un eveniment cu oamenii care au pus la punct farsa data celor de la FCSB și ca chiar dacă nu i-a căzut bine, merita sa fie apreciați acei suporteri dinamovisti. 

Helmuth Dukadam, a lăsat rivalitatea deoparte și a lăudat cea mai tare farsa din istoria fotbalului românesc a galeriei dinamovistilor. 

Data de 16 august 2016 va rămâne în istoria fotbalului românesc și nu numai pe care dinamovistii le-au făcut-o stelistilor. 

”Am avut șansa, la un eveniment, să stau la un șpriț cu oamenii care au organizat acea farsă de la meciul nostru cu Manchester City. Cu oamenii care au pus la cale acea idee.

Chiar dacă nu mi-a plăcut, ceea ce le-a trecut prin cap și mai ales că au reușit așa ceva, merită apreciat. Să-i faci pe seliști să ridice acele plăcuțe pe care am văzut toți ce scria, merită să le spui, bravo lor!”, a spus Dukadam, în cadrul emisiunii Sport Report de la Radio Gold FM.


Comentarii