Post Top Ad


Clauza din contract a lui Antoni Ivanov

 
Dinamo a dispărut de pe "radarul" marii performante, iar situația dinamovistilor este din ce în ce mai tragica, echipa ajungând sa se lupte pentru evitarea retrogradării. Suporterilor dinamovisti le este foarte greu sa se împace cu ideea ca Dinamo nu mai este o forța în campionatul intern și european și majoritatea dintre ei au strâns rândurile pentru a salva echipa și au cotizant la cel mai mare program socios din estul Europei, PROGRAM DDB.

Dinamo avertizata de poziția din clasament și de anumiți oameni din fotbal ca poate retrograda, a transferat mai multi fotbaliști. Obiectivele lui Dinamo în acest sezon sunt schimbate, roși-albii dorindu-și sa rămână în prima Liga, se vad nevoiți sa lupte pentru a nu retrograda. Dinamo face eforturi colosale pentru a rămâne în Liga 1 și pentru asta au transferat aproape o echipa întreagă de fotbaliști. 

Printre aceștia  se afla și bulgarul Antoni Ivanov, care a fost împrumutat în aceasta iarna la Dinamo pana la terminarea caponatului cu o clauza de 50.000 de euro, doar dacă și jucătorul își dorește sa continue cu Dinamo, potrivit Fanatik

Antoni Ivanov a activat pana în prezent la 9 echipe de fotbal, printre care, Gaz Metan Mediaș,  CS Universitatea Craiova și FC Voluntar. 

In Decembrie 2019, fotbalistul a ajuns la o cota de 1 mil. de euro, el ajungând astăzi sa valoreze 300.000 de euro, conform transfermarkt.com. 

Comentarii