Post Top Ad


„Câinii” s-au înțeles cu doi jucători

 Dupa mai multe demersuri și tatonări conducerea dinamovistă si cea a CFR-ului, au ajuns la o înțelegere în ceea ce privește împrumutul a doi fotbaliști de la CFR Cluj, pe care echipa campioana nu se mai bazează momentan. Avertizați de oamenii din fotbal ca Dinamo are lotul "subțire", conducerea dinamovistă nu a stat pe gânduri prea mult și au luat măsuri pentru a se întări.

Dinamo a transferat oficial împrumuturile jucătorilor  Jonathan Rodriguez și Dusan Celar de la CFR Cluj. Cei doi fotbaliști au fost cedați pana la finalul sezonului. 


"FC Dinamo București și CFR Cluj au ajuns astăzi la un acord pentru transferurile temporare ale jucătorilor Jonathan Rodriguez și Dusan Celar la clubul din Ștefan cel Mare, până la finalul acestui sezon competițional, a anunțat administratorul special Iuliu Mureșan.

Mijlocaș central, născut în Argentina pe 7 iunie 1990, Jonathan Rodriguez a adunat 18 meciuri pentru CFR Cluj în prima parte a acestui sezon, 5 în Liga 1, unul în Cupa României, unul în Supercupa României și 11 în cupele europene (preliminarii Champions League, Europa League și Conference League). Jonathan Rodriguez a mai jucat patru sezoane în Liga 1 pentru FC Botoșani, între 2017 și 2021, 117 partide și 8 goluri.

Atacant, sârb (26 de ani peste o lună, 1.91 m), Dusan Celar a evoluat în prima parte a acestui campionat pentru echipa secundă a celor de la CFR în Liga 3 și a jucat 10 minute pentru prima echipă a clujenilor în partida din Cupa României, contra Universității Craiova. 

18, respectiv 55 sunt numerele oficiale de joc pentru Jonathan Rodriguez și Dusan Celar. 

Bine ați venit la Dinamo București, Jonathan Rodriguez și Dusan Celar, " anunță pagina oficială de Facebook a lui Dinamo. 

Comentarii