Post Top Ad


Dinamo a reziliat contractele a trei jucători! Si un fotbalist gata sa fie vândut

 

Dinamo în aceste momente vrea sa rupă contractele cu mai multi jucători aflați pe lista neagra a lui Flavius Stoican și sa înregimenteze alți jucători cu care sa reușească sa scape de rușinosul loc din liga 1. 

Dinamo este pe punctul de a se mai despărții de un fotbalist aflat pe lista neagra a lui Flavius Stoican. Este vorba despre fotbalistul adus de Mircea Rednic Michel Espinosa (28 de ani)

Se pare ca Dinamo a ajuns la un numitor comun în ceea ce privește rezilierea amiabilă a contractului cu fotbalistul Michel Espinosa. 

De altfel Marco Nunic, Nikos Kainourgios, Cătălin Țîră și Costi Nica sunt pe punctul și ei de a se despărții de Dinamo


Cătălin Ţîră pleacă de la Dinamo

Cătălin Ţîră a ajuns la un acord de reziliere a contractului pe cale amiabila cu Dinamo, Flavius Stoican anunțând ca nu se mai bazează pe serviciile lui. Atacantul a marcat doar o singura data în Cupa României.


Răzvan Popa și-a reziliat și el contractul cu Dinamo


Răzvan Popa și-a reziliat și el contractul cu Dinamo pe cale amiabila, fundașul nu a fost pe placul lui Mircea Rednic și nici a lui Stoican. S-a renunțat la Popa și pentru ca s-au adus alți doi fundași centrali Igor Jovanovic si Răzvan Patriche.


La plecări Polonezii se pare ca au ajuns la o înțelegere cu Dinamo în ceea ce privește transferul lui Deian Sorescu la Rakow, aceștia vrând sa le plătească dinamoviștilor 800.000 de euro, plus bonusuri, potrivit Fanatik

Comentarii