Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a reziliat contractele a trei jucători! Si un fotbalist gata sa fie vândut

 





Dinamo în aceste momente vrea sa rupă contractele cu mai multi jucători aflați pe lista neagra a lui Flavius Stoican și sa înregimenteze alți jucători cu care sa reușească sa scape de rușinosul loc din liga 1. 

Dinamo este pe punctul de a se mai despărții de un fotbalist aflat pe lista neagra a lui Flavius Stoican. Este vorba despre fotbalistul adus de Mircea Rednic Michel Espinosa (28 de ani)

Se pare ca Dinamo a ajuns la un numitor comun în ceea ce privește rezilierea amiabilă a contractului cu fotbalistul Michel Espinosa. 

De altfel Marco Nunic, Nikos Kainourgios, Cătălin Țîră și Costi Nica sunt pe punctul și ei de a se despărții de Dinamo


Cătălin Ţîră pleacă de la Dinamo

Cătălin Ţîră a ajuns la un acord de reziliere a contractului pe cale amiabila cu Dinamo, Flavius Stoican anunțând ca nu se mai bazează pe serviciile lui. Atacantul a marcat doar o singura data în Cupa României.


Răzvan Popa și-a reziliat și el contractul cu Dinamo


Răzvan Popa și-a reziliat și el contractul cu Dinamo pe cale amiabila, fundașul nu a fost pe placul lui Mircea Rednic și nici a lui Stoican. S-a renunțat la Popa și pentru ca s-au adus alți doi fundași centrali Igor Jovanovic si Răzvan Patriche.


La plecări Polonezii se pare ca au ajuns la o înțelegere cu Dinamo în ceea ce privește transferul lui Deian Sorescu la Rakow, aceștia vrând sa le plătească dinamoviștilor 800.000 de euro, plus bonusuri, potrivit Fanatik

Comentarii