Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un fotbalist de la Dinamo este blocat. Suma la care e dispus sa renunțe fotbalistul

 



Steliano Filip a cochetat cu lotul echipei naționale încă de când era un copil. Selecțiile lui în lotul  României  au  fost U17, U19 si  U21. 

Filip s-a transferat de la FC Maramureș la  Dinamo București în anul 2012 și a stat la echipa pana în anul 2018 când s-a transferat la Hajduk Split. Văzut de multi oameni ai fotbalului un fotbalist cu reale

 calități, el nu a reușit sa se integreze și sa facă fata cerințelor noii sale echipe de atunci Hajduk Split, el ajungând pana la urma la Dunărea Călărași, iar următoarele trasese au fost Viitorul Constanța,  Larissa și în cele din urma ajungând din nou la Dinamo.


 Din cauza unor probleme cu suporterii Filip vrea în aceste momente sa se transfere la echipa maghiara Mezőkövesd, numai ca aceștia nu sunt dispuși sa achite pe el nicio suma și-l vor din postura de jucător liber de contract. Numai ca conducerea dinamovistă în frunte cu Răzvan Zăvăleanu  nu este de acord sa-l lase liber de contract, considerând ca Filip încă are potențial, este un fotbalist tânăr și se poate materializa. Prosport.ro a aflat ca Filip este dispus sa renunțe la o anumita suma de bani pe care trebuie sa o achite Dinamo lui, numai sa fie lăsat liber de contract. Este vorba despre 15.000 de euro bani pe care Dinamo are sa-i achite jucătorului Filip. 

Steliano Filip susține ca a fost înjurat și criticat în repetate rânduri de suporteri și ca a primit mesaje de amenințare. 

Comentarii