Post Top Ad


Dinamo și-a găsit atacant!

 
"Am încredere în acești băieți, cei cu care am plecat la drum trebuie sa fie conștienți ca putem sa scoatem echipa din situatia asta.Avem într-adevăr probleme de efectiv. Mihaiu a ieșit accidentat și va sta 3 săptămâni, Carp iar probleme medicale, sper sa-l avem pana maine.

A plecat un jucător foarte important pentru noi Deian Sorescu. Sunt trei jucători care puteau face parte din primul unsprezece. Sunt lucruri și foarte bune, ma refer la Cosmin Matei, a lăsat o impresie ca nu este conectat, dar el este un jucător în care eu cred. Toti cei care au venit vor face parte din lotul nostru. 

Mihai Esanu cu mana în ghips ii cere lui Ema Dolha sa facă antrenamente suplimentare, lucruri care-mi dau speranțe. Nu ma dezic, am venit cu încredere ca putem sa salvam Dinamo. Avem nevoie de oameni care iubesc Dinamo ca sa-i sprijine, unul dintre motivele în care Dinamo a ajuns aicea, a fost acela ca, jucătorii în multe momente s-au simțit singuri, In primul rând toată energia mea se va canaliza pe acest meci cu FC Arges. Cu siguranță veți vedea o atitudine cum își doresc oamenii care iubesc aceasta echipa. Despre meciul cu FCSB o sa fac tot ce-mi sta în putina eu cât și jucătorii sa ne ridicam la nivelul celor de la FCSB. Avem probleme din cauza înghețului  la Saftica. Salariile o sa fie la zi. obtinem trei puncte. 

Cautam atacant, în cursul următoarelor zile e important sa vina un atacant, un mijlocaș ofensiv, un mijlocaș defensiv și un portar. Suntem în discuții pe posturile astea cu mai multi jucători. Am ochit tântele, doar ca nu am fixat un plafon salarial," a mărturisit Flavius Stoican la conferința de presaDinamo si-a gasit atacant, fotbalistul trebuie sa rezilieze cu Rudar Prijedor. 

Nikola Mandic (26 de ani, atacant central), va semna cu Dinamo,  anunță gsp.ro

Mandic are selecții în naționalele de juniori ale Croației, de la U14 la U19.

6 goluri

și doua assist-uri a reușit Mandic în acest sezon, în 17 meciuri în prima ligă din Bosnia


1,78 m este înălțimea lui Mandic, atacant de picior drept

Nikola Mandic are dublă cetățenie, Croata și  Bosniaca

Pe Transfermarkt valoreaza 250.000 de euro.
sursa foto: hns-cff.hr

Comentarii