Post Top Ad


Câți bani a pierdut la Dinamo

 Paul Anton și-a adus aminte de perioada petrecuta la Dinamo, una nefericita în mare parte din cauza lui Cortacero care a promis și făcut contracte foarte mari la fotbaliști, fără a le mai onora. Suporterii dinamovisti au trebuit sa strângă rândurile, sa se reinventeze pentru a nu falimenta Dinamo. Si asa a luat naștere Programul DDB în care suporterii dinamovisti sunt îndemnați sa-și facă card DDB pentru a susține echipa Dinamo București. 

Paul Anton a ajuns în liga secundă din Spania la Ponferradina. Fotbalistul a fost întrebat câți bani a luat de la Dinamo în perioada în care a activat pentru clubul Dinamo București.


"Din păcate, Dinamo nu e într-un moment foarte bun, dar cred că lucrurile se vor îndrepta. Lucrurile se vor îndrepta, dar e nevoie de timp, nu se poate de pe o zi pe alta. Eu, când am plecat, am lăsat mai mulți bani față de cât am luat în sezonul în care am jucat," a precizat Paul Anton, la Liga Digisport.


Paul Anton avea 35.000 de euro pe lună brut, adică 17.500 net. Din ianuarie 2021, după o discuție cu fanii din DDB, el urma să încaseze 9.000 de euro lunar. Insa el a rămas cu datorii de 36.000 de euro.sursa foto: Sport PicturesComentarii