Post Top Ad


Un campion cu Dinamo ne vrea "binele"

 
Astăzi Dinamo da piept în deplasare cu  FC Argeș. Mai multi oameni din fotbal nu prea ne dau șanse în Liga 1 și asta doare pentru ca cuvintele grele vin din partea unor fosti fotbaliști ai lui Dinamo, la care noi suporterii ne așteptam la o incurajare, nicidecum ca am transferat niște jucători care nu fac fata nici în Liga a doua, altul vrea sa pornim de la 0, asta însemnând retrogradarea lui Dinamo. 

Un campion cu Dinamo vrea un restart la echipa Dinamo și sa pornească de la 0, dând exemplul Rapidului. 

Lucian Goian, fost campion în 2007 cu Dinamo, a comentat ipoteza dezvăluita de Radoi, în care spunea ca Răzvan Burleanu va schimba formatul competiției, doar ca sa nu retrogradeze Dinamo și ca se va ajunge la 18 echipe în liga 1. O declarație a lui Radoi, care face mult rău lui Dinamo, pentru ca sa presupunem ca dacă  Răzvan Burleanu chiar avea de gând sa facă asa ceva, acum după cât s-a dezbătut aceasta varianta, sigur nu se va mai face. Deci o declarație a lui Radoi menita sa facă mult rău echipei Dinamo. Practic Mirel Radoi "s-a asigurat ca nu se va întâmpla asta". Va dați seama cât de "mult bine"ne vrea, dar din partea lui eu personal ma aștept la orice, dar când Dinamo primește "sfaturi, îndemnuri, încurajări" din partea unor foști jucători care au activat pentru clubul nostru, e mai greu. Daca cu Radoi o scoatem la capăt, ce facem cu "ăștia ai noștri, care ne vor binele?!"

----------------------------------------------------------------------

„Am văzut că circulă prin presă varianta ca Liga 1 să revină la 18 echipe, ca să se salveze Dinamo. Eu aș prefera să retrogradeze sau să înceapă de la zero, din Liga a 4-a, cum a făcut Rapidul. Să renască un Dinamo curat, un Dinamo puternic. Am înțeles, Dinamo nu a fost niciodată în Liga a 2-a, dar sunt momente grele la echipă și nu e bine să fie așa în continuare”, a declarat grijuliul Dorin Goian potrivit Eurosport.


Astazi Dinamo s-a înțeles Jonathan Rodriguez, fotbalistul celor de la CFR Cluj, urmat de Dusan Celar, tot jucătorul CFR-ului. 

Mai este așteptat zilele următoare Nikola Mandic (26 de ani, atacant central), conform gsp.roComentarii