Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Vin fotbaliștii la Dinamo. Vezi când vor ajunge și pe ce posturi vin


 


"Am încredere în acești băieți, cei cu care am plecat la drum trebuie sa fie conștienți ca putem sa scoatem echipa din situația asta.Avem intr-adevăr probleme de efectiv.

Suntem în discuții și cu fostul portal al CFR-ului Dinamo este  Cristiano Figueiredo.

Cautam atacant, în cursul următoarelor zile e important sa vina un atacant, mijlocaș ofensiv, mijlocaș defensiv,portar. Suntem în discuții pe posturile astea cu mai multi jucători. Am ochit țintele, doar ca nu am

 fixat un plafon salarial" a spus Flavius Stoican la conferința de presa.

"Cu siguranță vor mai veni câțiva jucători exact pe posturile pe care le-a spus, nu va putem da detail acum pentru ca suntem în discuții cu ei. Săptămâna viitoare vor mai veni maxim 3 jucători, pe posturile care le-a spus Flavius Stoican. Au fost propuși și de alți manageri,ii propun și eu. Suntem presați de timp, dar vreau sa cred ca vom face alegerile cele mai bune.Mergem sa câștigam meciul. Cel mai important lucru acum este meciul de la Pitești. Săptămâna viitoare vor veni încă câțiva fotbaliști,"a mărturisit Răducioiu.


Conducerea dinamovistă în frunte cu Flavius Stoican nu mai cred în revenirea lui Plamen Iliev si Steliano Filip la echipa.  Din ce spune antrenorul dinamovist, cei doi fotbaliști ai lui Dinamo sunt căzuți mental, iar gândul lor este numai la plecarea de la Dinamo. Insa conducerea dinamovistă i-a anunțat ca nu le va da drumul gratis, ei trebuind sa vina cu o oferta convenabila și clubului Dinamo București. 

Flavius Stoican pare resemnat în privința celor doi fotbaliști, Plamen Iliev și Steliano Filip. Flavius Stoican a vorbit înaintea partidei cu FC Argeș (vineri, 20:00) despre cei doi jucători. 


"„Steliano și Iliev nu sunt luați în calcul pentru meciul cu Argeș. Nu cred că vor face parte din lot pe mai departe

Am încercat și am sperat că-i pot aduce la un nivel mental în care să meargă mai departe la Dinamo. Se pare că nu se poate, " a declarat Flavius Stoican.

Comentarii