Post Top Ad


Probleme cu ultimele transferuri pe care le vrea Dinamo

 La Dinamo lucrurile nu merg ca pe roate, ca dovada și clasarea în clasamentul Ligi 1. Tocmai de aceea conducerea dinamovistă vrea sa transfere în aceste zile mai multi fotbaliști, dar se pare ca planul de ai aduce sub comanda lui Flavius Stoican pe Nikola Mandic (26 de ani) și Segbe Azankpo (28) s-au "surpat". Din informațiile gsp.ro mutările au căzut din cauza pretențiilor financiare pe care le solicitata cluburile la care activează acești fotbaliști. Ros-albii își mai doresc cel putin un atacant, ei negociind cu Nikola

 Mandic (26 de ani) și Segbe Azankpo (28), dar mutările nu s-au concretizat. Cluburile actualilor fotbaliști solicita  sume care sunt în jurul a 100.000 de euro, iar clubul Dinamo ii vrea liberi de contract, fără sa achite bani pe transferurile jucătorilor. Totuși Dinamo nu se da bătuta și va face un ultim asalt pentru ai transfera pe fotbaliști. Altfel Dinamo se va orienta către alți fotbaliști. 


Nikola Mandic are 1,78 m, fost component al Naționalei croate: Croatia U14, Croatia U15, Croatia U16, Croatia U17 și Croatia U19, conform wikipedia.org

Nikola Mandic a activat pana în prezent la 8 echipe: Borac Drenovci, Graničar Županja, Osijek, Cibalia,  Dugopolje, Krško, Krupa și în prezent  fiind la echipa  Rudar Prijedor. 

Conform transfermarkt.com fotbalistul valorează în prezent 250.000 de euro. 


Segbe Azankpo are 1.80 m înălțime,  a activat ca fotbalist în cariera lui la 10 echipe fiind convocat și la Naționala tarii sale în anul 2014, el nemarcand niciun gol, iar conform transfermarkt.com cota fotbalistului este în  acest moment 450.000 de euro. 

Comentarii