Post Top Ad


Răuță, sfat pentru conducerea lui Dinamo în conflictul cu Filip și Iliev

 Căpitanul lui Dinamo din acest meci Alexandru Răuță, a menționat ca nu este bine sa ți fotbaliștii cu forța, referindu-se la Filip și Plamen Iliev și ca cel mai bine este, dacă jucătorii nu-și mai doresc sa continue sa fie lăsați sa plece. 

"Am venit conectați, știam ca o sa fie un meci greu, este un meci de tradiție, a fost un test util și pentru noi și pentru ei și cred ca a ieșit un meci frumos. Suntem bucuroși ca am marcat de doua ori,  ca am făcut un joc bun cu o echipa buna spre foarte buna. 


Speram ca în prima etapa sa intram pe făgaș normal și sa luam cele trei puncte la Pitești ca avem nevoie.

Atmosfera s-a schimbat cu Stoican, dar nici cu Mircea Rednic nu cred ca a fost o atmosfera proasta, dar când nu sunt rezultate antrenorul plătește, iar dacă ai rezultate bune, atmosfera este buna peste tot.

Si Filip si Plamen Iliev sunt doi jucători de valoare, care au demonstrat în fotbalul romanesc, avem nevoie de ei, dar dacă nu vor sa mai rămână, sau nu se înțeleg cu conducerea, părerea mea e ca conducerea dinamovistă ar trebui sa le dea drumul, sa nu-i tina cu forță, cine rămâne cu sufletul pana la capăt sa rămână, cine nu sa plece. 

La Dinamo nu este ușor și dacă ești pe primul loc și dacă ești pe ultimul loc, este presiune.

Si suporterii cred ca și-au dat seama ca au greșit cu Sorescu, el este conectat la jocul echipei și va da totul pana la sfârșit ca sa iasă bine. 

Pentru noi dacă ar pleca Sorescu, este o pierdere imensa, este cel mai bun marcator al nostru, jucătorul cu cele mai multe pase de gol, este bine pentru club ca ar intra niște bani, dar pe plan sportiv am pierde mult.

Pentru el mi-as dori sa plece la mai bine, dar pentru noi ca echipa pierdem mult.

Cine vine la Dinamo știe la ce se înhamă, multi jucători refuza sa vina din cauza suporterilor" a spus Răuță la finalul meciului cu Farul, conform PROX

Comentarii