Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a făcut al doilea transfer al iernii. Si fotbalistul care este în probe la Dinamo

 



Dinamo traversează cel mai greu moment din istoria sa iar Flavius Stoican a fost instalat pe banca tehnică a lui Dinamo, pentru e redresa corabia destul de avariata. 

Marius Tomozei a semnat cu Dinamo

Tomozei a semnat un contract cu Dinamo până la finalul sezonului competițional 2022-2023, anunță pagina oficiala de Facebook a lui FC DINAMO BUCURESTI. 

Noul jucător dinamovist se va alătura lotului pregătit de Flavius Stoican în cantonamentul de la Săftica și ar putea debuta mâine în tricoul alb-roșu, în primul meci amical al anului, CS Mioveni vs Dinamo București (ora 12:30, CNF Buftea).

26 este numărul oficial de joc al lui Tomozei la Dinamo București.



Fosta speranță a lui Mititelu, în probe la Dinamo


Alin Buleică (30 de ani), mijlocașul dreapta este in probe la Dinamo. Fotbalistul se va alatura lotului dinamovist si va putea sa fie folosit in meciurile amicalele cu echipele CS Mioveni (12 ianuarie) și Farul (15 ianuarie), conform gsp.ro


În decembrie 2013, Marius Buleică valora 1 milion de euro, potrivit site-ului Transfermarkt. Fotbalistul valorează în prezent doar 100.000 de euro.


Comentarii