Post Top Ad


Un fotbalist dinamovist nerăbdător înainte de derby-ul Dinamo – FCSB

 
Astăzi se joaca mult  așteptatul derby de Romania, Stoican transmițându-le steliștilor ca nu trebuie sa se aștepte la un meci ușor și ca roși-albii vor juca un fotbal bărbătesc, altul fata de cel în tur când Dinamo a jucat cu un om în minus. 

Francezul Thomas Chesneau este nerăbdător sa joace în cel mai important meci din Liga 1. Pentru postul de portar în derby ii avem apți pe Cristiano Figueirdo si Thomas Chesneau .

Thomas Chesneau spera sa fie titular în derby-ul de Romania.

Thomas spune ca transferul la Dinamo este unul important în cariera lui de fotbalist pentru ca ii da șansa sa joace și sa se afirme. Fotbalistul francez susține ca a făcut un pas mare în cariera sa. 

"E un transfer foarte important pentru mine, mai ales că îmi dă șansa să joc," conform Fanatik

Florin Matache fostul portar al dinamovistilor l-a îndrumat către Dinamo. A avut  ceva emoții cu FC Argeș. Spune despre derby-ul de duminica seara este meciul anului. 

Portarul francez spune ca dacă i se va ivi vreo posibilitate va continua cu Dinamo. Spune despre Balthazar Pirret , ca a avut un debut foarte bun și ca sta cu el în camera.

"Da, chiar stau cu el în cameră, a avut un debut foarte bun, " potrivit aceeași sursa.

Vede lupta deschisa pentru evitarea retrogradării și spune ca nu e diferența mare de puncte intre Dinamo și celelalte competitoare și candidate pentru lupta de a nu retrograda. 

Lucian Goian (38 de ani)  și-a adus aminte de gestul lui Cristi Borcea într-un derby din 2010. Andrei Cristea a marcat atunci după un luft a lui Zapata, iar Cristi Borcea la răsplătit pe îngrijitorul gazonului. 

"Îmi aduc aminte când am câștigat în Ștefan cel Mare și a dat Zapata, peste minge la o degajare… Țin minte că Cristi Borcea l-a premiat special când a dat Zapata peste minge," a spus Lucian Goian conform playsport.ro

Lucian Goian a activat în cariera sa la 9 echipe, printre care: Dinamo București, Ceahlăul Piatra Neamț, Astra Ploiești, CFR Cluj, Tianjin Teda.

Comentarii