Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Întâlnire crucială intre greii care pot salva Dinamo

 



Miercuri are loc, la sediul Computerland, o întâlnire care poate salva Dinamo. Iuliu Mureșan se va duce sa-și ceara scuze lui Nicolae Badea, intermediarul fiind Răzvan Zăvăleanu.

Întâlnirea intre Iuliu Mureșan si Nicolae Badea are loc după ce Dinamo l-a vândut pe Deian Sorescu vicecampioanei din Polonia, Rakow. 

Afaceristul Nicolae Badea s-a retras din a sprijinii financiar pe dinamovisti după ce  Iuliu Mureșan l-a dat afara pe Mircea Rednic. 

Daca împăcarea intre  Badea și Mureșan se va produce, conducerea dinamovistă spera sa beneficieze iar de sprijinul financiar al lui Vladimir Cohn, conform Prosport.ro.


Aurelian Chițu s-a despartit de Farul, iar jucatorul a fost propus la Dinamo conform  gsp.ro  


 Dinamo este în căutare de fotbaliști, pentru a scapă de rușinosul loc din clasamentul Ligi 1. In aceste momente conducerii dinamovistă i se propun mai multi fotbaliști care nu mai sunt în gratiile echipelor la care sunt. Printre aceștia face parte și Aurelian Chițu sau portarul CFR-ului Cristiano Figueiredo. 

Extrema de 30 de ani, mai are și alte oferte din Liga 1, urmând să decidă în zilele următoare. 


400.000 de euro e cota lui Chițu, potrivit transfermarkt.

Comentarii