Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Reacția lui Flavius Stoican după ce Dinamo a fost învinsă de o echipă din Liga 3

 




Dinamo nu este pe o poziție în clasament confortabila, echipa lui Stoican fiind pe penultimul loc în clasament. Nici ultimul meci din Liga 1 nu le-a surâs "câinilor" și nici cel din aceasta zi cu Popești-Leordeni, ei fiind învinși de locul secund în seria 3 din Liga 3. Dinamo avizata fiind de oamenii din fotbal ca trebuie sa-și întărească lotul de jucători, a transferat în aceasta perioada mai multi fotbaliști, ei fiind folosiți mai mult sau mai putin în aceasta partida cu Popești-Leordeni. 

Flavius Stoican nu pare afectat de rezultatul partidei dintre Dinamo și Popești-Leordeni și spune ca nu da importanta la rezultatele din amicale. Iar aceasta partida l-a remarcat pe juniorul Ţone, care i-a lăsat o impresie buna. Stoican spune ca important este ca jucătorii pe care se bazează în campionat sa fie apți de joc. Acum rămâne de văzut cât de mult se va baza Flavius Stoican pe jucătorii care au jucat în aceasta zi  cu Popești-Leordeni. 


”Nu mă interesează meciurile acestea, mă interesează ca jucătorii pe care mă bazez în campionat să fie apți și să aibă ritm de joc. Am auzit lucruri bune despre un junior, Ţone, l-am văzut și astăzi, e un junior care chiar mi-a plăcut. Rezultatul prea putin contează, chiar deloc," Digi Sport.

Flavius Stoican spune despre derby ca vrea sa se ridice la același nivel cu FCSB și ca într-adevăr nu sunt favoriți în meciul cu FCSB, fotbaliștii FCSB-ului având o cota mai ridicata a fotbaliștilor. 

"Vine meciul cu FCSB, o să fie un meci în care ei au prima şansă, au jucători valoroși, cotați la un anumit nivel, noi încercăm să ne ridicăm la acest nivel." conform aceeași surse citate mai sus. 


Comentarii