Post Top Ad


A fost viciere de rezultat!? Un om important din conducerea lui Dinamo atac la Bîrsan

 Cu gândul la transferurile care trebuie sa sosească în Stefan cel Mare : Jonathan Rodriguez (31 de ani), Dusan Celar (25 de ani) și Mandic , Dinamo a dat piept cu FC Arges. 

Iuliu Mureșan, a ajuns la concluzia ca aseară la meciul cu FC Arges, Dinamo a fost clar dezavantajata de arbitraj. Iuliu Mureșan a încercat

 sa caute explicații pe la oamenii de fotbal, pe la foști arbitri, dar și aceștia i-au spus ca s-a greșit flagrant în defavoarea echipei sale. 

"Am avut un gol valabil, trebuie spus foarte clar acest lucru. Nu-mi place să comentez arbitrajul, dar am fost în multe partide dezavantajați, iar acum am fost foarte tare dezavantajați. La 1-0, a fost un gol valabil și nu știu de ce a fost anulat de către arbitru, chiar nu înțeleg!

Am văzut reluări, am primit mesaje de la prieteni, de la foști arbitri, toți au spus că n-a fost nimic… un gol anulat în mod gratuit. Mi-au spus jucătorii că l-au întrebat pe arbitru și a zis că nu la Cosmin Matei a fluierat. Atunci pentru ce a fluierat? Nu înțeleg.


A fost o greșeală foarte clară de arbitraj, care ne-a defavorizat. Am fost și tăiați de la începutul partidei, am primit niște cartonașe galbene în primele 15-20 de minute. Sunt lucruri care te taie. Probabil că nu suntem foarte iubiți de anumiți participanți la joc, dar ar trebui să fie mai multă corectitudine. Am fost dezavantajați clar", a spus Iuliu Mureșan, după meciul cu FC Arges. 


Comentarii