Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo s-a reorientat care un alt fotbalist!

 




Situația de la Dinamo este una dificila ținând cont de partea financiara și locul ocupat în clasament. "Câinii" trebuie sa se despartă de câțiva fotbaliști de ai săi pentru ai vinde  și sa se reorienteze rapid în spre alți fotbaliști pe care sa-i aducă în lot, cu care sa se salveze de la retrogradare. Cum cu transferul portarului celor de la CFR Cluj nu s-a ajuns la niciun acord, iar Eşanu nu și-a revenit din accidentarea la deget, "câinii" sunt nevoiți sa caute rapid un portar. 

Cum Plamen Iliev vrea sa plece de la Dinamo, conducerea dinamovistă s-a reorientat către alt portar. Este vorba despre Thomas Chesneau (22 de ani). "Câinii" au ajuns la o înțelegere cu conducerea lui Concordia Chiajna, pentru împrumutul francezul Thomas Chesneau, portar format de PSG  potrivit Fanatik.

Portarul în vârstă de 22 de ani va juca până în vară la Dinamo, conducerea dinamovistă având opțiune de transfer definitiv.

Informația a fost confirmata de președintele Concordiei Chiajna, Cristi Tănase: “Aș vrea să se salveze Dinamo și el să facă meciuri foarte bune în prima ligă. Azi se fac actele.”


Thomas Chesneau are 17 meciuri pentru Concordia Chiajna și a fost unul dintre remarcații echipei, dar din cauza  regulei U-21, francezul a pierdut poarta. Portarul vrea să facă pașii necesari pentru obținerea cetățeniei, având și o iubita româncă. 

 

Foto: Instagram@thomaschesneau.99

Comentarii