Post Top Ad


Trei fotbaliști importanți pleacă de la Dinamo în această iarnă. Dinamo poate lua gratis un fotbalist

 
Situația la Dinamo nu este prea fericita. Dinamo se afla pe penultimul loc în liga 1 și se simte nevoita sa renunțe la trei fotbaliști de baza. Clubul se confrunta cu o situație dificila din punct de vedere financiar, Dinamo fiind și în insolventa.

Dinamo vrea sa închidă conturile cu mai multi fotbaliști, printre care Steliano Filip în Ungaria, Deian Sorescu în Polonia, iar Plamen Iliev având de ales din 3 oferte.

Potrivit informațiilor Eurosport.ro, Steliano Filip se va transfera în această iarna la Mezokovesd, Filip e cotat pe transfermarkt.com la 300.000 de euro, Deian Sorescu va ajunge în Polonia, cotat pe transfermarkt.com la 1,9 milioane de euro, el va ajunge la Legia.

Legia va plăti pentru Sorescu aproximativ 700.000 de euro. Plamen Iliev are trei oferte, iar în zilele următoare se va decide unde va ajunge. 


Dinamo poate lua gratis un fotbalist

Dinamo încerca sa se întărească, sa facă un lot competitiv, care sa o scutească de grija retrogradării. Dinamo a pus ochii pe un fotbalist de la Academica Clinceni, este vorba despre mijlocașul Denis Ventura în vasta de 26 de ani. Fotbalistul ar putea sa fie declarat liber de contract din cauza problemelor care le înregistrează clubul Academica Clinceni, ultimul loc în liga 1. Denis Ventura este un jucător constant care a jucat în majoritatea meciurilor din liga 1 pentru Academica Clinceni, marcând de doua ori, conform Eurosport.ro

Comentarii