Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Noi detalii oferite despre transferul unui fotbalist dinamovist

 


Dinamo este într-o situație critica din cauza resurselor financiare și starea de insolventa, fiind nevoita sa facă rost de bani, se apelează la fotbaliștii săi pentru ai vinde și a ieși din criza financiara. Nici ultimele rezultate ale echipei nu-i ajuta, echipa fiind pe penultimul loc în liga 1, un loc foarte rușinos ținând cont de calibrul acestui club de fotbal obișnuit cu marea performanta. 

Într-un cuvânt Dinamo este nevoita sa-și vândă jucătorii care au oferte și sa aducă alții pentru a scapă de poziția rușinoasă din clasament. 

Discuțiile intre Dinamo și Rakow Czestochowa sunt pe punctul de a se încheia. Rakow Czestochowa și-l dorește pe Deian Sorescu (24 de ani), dar nu este dispusa sa plătească suma pe care conducerea "câinilor" au cerut-o. Polonezii au oferit 600.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer, plus bonusuri de performanță, conform gsp.ro 

Cum cele doua parți nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește suma transferului lui Deian Sorescu, înțelegerea e pe punctul de a pica, iar agentul care a negociat  pentru Sorescu, Cristian Cernodolea,  spune ca polonezii s-au reorientat care un alt fotbalist din liga 1, dar încă nu vor sa-i dea numele.


Comentarii