Post Top Ad


Noi detalii oferite despre transferul unui fotbalist dinamovist

 


Dinamo este într-o situație critica din cauza resurselor financiare și starea de insolventa, fiind nevoita sa facă rost de bani, se apelează la fotbaliștii săi pentru ai vinde și a ieși din criza financiara. Nici ultimele rezultate ale echipei nu-i ajuta, echipa fiind pe penultimul loc în liga 1, un loc foarte rușinos ținând cont de calibrul acestui club de fotbal obișnuit cu marea performanta. 

Într-un cuvânt Dinamo este nevoita sa-și vândă jucătorii care au oferte și sa aducă alții pentru a scapă de poziția rușinoasă din clasament. 

Discuțiile intre Dinamo și Rakow Czestochowa sunt pe punctul de a se încheia. Rakow Czestochowa și-l dorește pe Deian Sorescu (24 de ani), dar nu este dispusa sa plătească suma pe care conducerea "câinilor" au cerut-o. Polonezii au oferit 600.000 de euro și 10% dintr-un viitor transfer, plus bonusuri de performanță, conform gsp.ro 

Cum cele doua parți nu au ajuns la un numitor comun în ceea ce privește suma transferului lui Deian Sorescu, înțelegerea e pe punctul de a pica, iar agentul care a negociat  pentru Sorescu, Cristian Cernodolea,  spune ca polonezii s-au reorientat care un alt fotbalist din liga 1, dar încă nu vor sa-i dea numele.


Comentarii