Post Top Ad


Dinamo dă loviturile iernii! S-a mai înțeles cu doi fotbaliști. Altul este așteptat

 


Dinamo este în căutare de fotbaliști, pentru a își întări lotul și a scapă de penultimul loc din clasament. Când majoritatea oamenilor de fotbal nu le dau nicio șansa "câinilor" și ii vad deja retrogradați, ( cazul de astăzi Viorel Moldovan care nu le da nicio șansa dinamovistilor și le spune ca transferurile făcute sunt mai mult de Liga 2, "Au adus 5


 jucători, dar când vezi ce jucători au adus, ținând cont la situația de acolo, nu poți să speri la multe, ținând cont că unii nu ar fi la nivel nici de Liga 2, "a declarat Viorel Moldovan, la Ora Exactă în Sport de la Pro X.) conducerea dinamovistă parca se ambiționează și mai mult, strâng rândurile și transfera fotbaliști cu care sa spere în scăparea de la retrogradare.

Dinamo a ajuns la un acord cu „închizătorul” Jonathan Rodriguez (31 de ani), care vine sub formă de împrumut de la CFR Cluj la care i se mai adauga si fotbalistul Dusan Celar (25). Cei doi vin de la CFR, conform gsp.ro 


Jonathan Rodriguez a început sezonul ca titular incontestabil la CFR Cluj pe când era antrenor Marius Șumudică, el a acumulat 18 partide pentru CFR.

Dinamo l-a transferat si pe  Dusan Celar, un atacant sârb în vârstă de 25 de ani, tot de la CFR Cluj. Înainte sa ajungă la CFR Cluj el a activat la cluburile Smederevo, BASK Belgrad si FK Sindjelic Belgrad. 


Si Mandic, este așteptat la Dinamo

Comentarii