Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce părerea are Stoican despre Jonathan Rodriguez, Antoni Ivanov și pe cât se întinde durata contractului lui Balthazar la Dinamo

 



Stoican a analizat situația lui Dinamo de când a sosit la echipa. Părțile bune și părțile la care mai trebuie sa lucreze. 

"Un sentiment de tristețe în rândul jucătorilor, sunt dezamăgit și eu, ne puneam speranțe în acest meci.Chiar dacă ne aflam la un început de drum, aveam încredere ca puteam face un meci bun, dar parca totul a fost contra noastră.

Am ales sa jucam amicalul cu Popesti-Leordeni pe Ștefan cel Mare din cauza ca terenul era tare, înghețat și am știut ca nu-l putem strica și vroiam ca toți cei noi veniți sa se acomodeze cu terenul. Exclus acea varianta în care noi am jucat pe Ștefan cel Mare amicalul cu Popesti-Leordeni ca sa stricam și mai rău terenul de fotbal."

In deosebi de celelalte meciuri Dinamo a avut multe faze fixe. 

"Lucrurile astea clar le exersam la antrenamente (centrare Matei și a dat Marco Ehmann cu capul putin pe lângă poarta). Indiferent cât lucrezi la antrenament, important e decizia din timpul jocului, cât e de lucid, dacă ai în respectivul moment luciditatea sa marchezi gol.

Când au intrat pe teren ii vedeam ca acum mâncam din ei. I-am spus lui Ruta ca nu vreau de la el nici măcar cartonaș galben. 

Toje nu și-a făcut pașii și l-a prins pe piciorul de sprijin și nu a calculat cum trebuie. Torje din punct de vedere al kilogramelor este în regula, are o masa musculare foarte mare. Omenii vorbesc și ne critica pentru ca evoluția noastră nu este cum trebuie, ia sa batem noi Botanistul, pe CSU Craiova, toată lumea după se schimba, deci noi suntem responsabili. 

Tot ce facem la antrenament, noi lucram senzațional la antrenament, starea de spirit s-a schimbat, voința, dorință, agresivitate, dar când dam examenul luam bătaie. Au venit cam târziu acești jucători dar nu a depins de noi." 

Au plecat multi jucători de la Dinamo și au fost aduși multi, mai au timp sa se integreze? 

"Asa pe lista și pe imagini am văzut 200 de fotbaliști și puteam sa-i aducem a doua zi, dar nivelul lor nu ne ajuta. 

Antoni Ivanov este un  băiat serios și este la 90% din capacitatea lui. El s-a prezentat la antrenamente cu un cucui în cap. Jonathan Rodriguez  poate sa compensase cu calitatea care o are în pase, poate sa dea cursivitate jocului, joaca fotbalul dintr-o singura atingere. 

Balthazar vine din liga a treia, un jucător care sta bine fizic, lovește bine mingea, are un caracter frumos, știe când greșește, a semnat pe un an jumătate, " a zis Flavius Stoican conform Playsport.ro


Comentarii