Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu nu cedează! Mesaj pe măsură

 
Steliano Filip, a primit un răspuns pe măsura de la Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al lui Dinamo. Răzvan Zăvăleanu, îl avertizează pe Filip ca nu vor ceda presiunii și șantajului lui Filip. 

Filip a spus ca este dispus sa-și termine contractul cu Dinamo, dar are pretenția sa fie plătit și ca nu știe dacă Dinamo își va permite acest lucru. 

"Eu îmi respect contractul, Dacă Dinamo își permite să mă plătească până la vară sau un an și jumătate cât mai am contract, este decizia lor. Dar, eu nu mai pot continua." a spus Steliano Filip conform Prosport.ro.

Filip a dat de înțeles ca decizia finala se va da de către administratorul judiciar al lui Dinamo, Răzvan Zăvăleanu.

Zăvăleanu precizează ca el mereu se consulta cu Iuliu Mureșan, iar deciziile se iau împreună.

Administratorul judiciar al lui Dinamo, ii  transmite lui Steliano Filip, ca el nu a venit sa devalizez clubul si considera ca Filip este un jucător tânăr de valoare care poate sa fie materializat și pe care se poate baza.

Zăvăleanu menționează ca trebuie sa urmărească interesul lui Dinamo, asta însemnând ca un jucător precum Steliano Filip, trebuie sa fie transferat pe bani, nu sa i se dea drumul liber de contract. 

"Nu e ca și cum eu și Iuliu Mureșan nu suntem o echipă. E evident că ne sfătuim și nu luăm decizii unul fără celălalt. Eu nu am venit la Dinamo să devalizez clubul. Eu trebuie să urmăresc interesul lui Dinamo, nu interesele personale. Nu o să cedăm unor astfel de șantaje, "a spus Răzvan Zăvăleanu, la ProSport Live.

Comentarii