Post Top Ad


Pe cine se bazează Flavius Stoican în derby-ul cu FCSB. Plus situația biletelor la derby

 Biletele pentru derby-ul Dinamo - FCSB s-au epuizat cu doua zile înainte de marele meci așteptat de toată Romania. FCSB pleca favorita. Derby-ul se va juca în condiții speciale, stadionul fiind folosit la capacitatea de doar 30% din capacitatea totală. 

Costul biletelor la derby de Romania: peluze: 25 de lei, tribuna a II-a: 35 de lei, tribuna I: 45 de lei, tribuna VIP: 60 de lei, tribuna oficială: 200 de lei. 

Gazonul de pe stadionul din Ștefan cel Mare nu este nici el într-o stare prea buna, iar speculațiile au început sa apară, ca Dinamo a jucat expre meciul cu Popești-Leordeni pe terenul ros-albilor, pentru a se deteriora starea gazonului și mai mult. Concluzia un teren de fotbal care nu este într-o stare buna, poate anula valoarea fotbaliștilor.


Jonathan Rodriguez, mijlocașul adus de la CFR, a promis ca-și va da silința sa scape pe Dinamo de la retrogradarea mult rușinoasă pentru un club de fotbal asa de mare precum Dinamo. 

Argentinianul este în cărți pentru a debuta în derby-ul de Romania, iar Flavius Stoican susține ca la impresionat acest jucător. 

„M-a impresionat caracterul lui, este un fotbalist adevărat." a spus Flavius Stoican potrivit gsp.ro

Stoican spera ca Jonathan Rodriguez sa facă diferență în derby-ul de duminica seara. 

"Ma bazez pe el, că o sa facă diferența” 

Comentarii