Post Top Ad


E gata! Deian Sorescu pleacă de la Dinamo! Iar Iuliu Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo

 
Dinamo nu trece printr-o perioada prea buna din punct de vedere financiar și nici din cauza locului care îl ocupa în clasamentul ligi 1. Astfel conducerea dinamovistă este nevoita sa-și vândă cel mai bun și cotat jucător al sau. Deian Sorescu în aceste momente monitorizat de mai multe echipe de fotbal, iar Iuliu Mureșan a dezvăluit pentru PRO TV ca sunt mai multe oferte pentru fotbalistul Sorescu, iar transferul fotbalistului ar putea sa se realizeze în următoarele zile.

„Nu sunt zvonuri, există oferte pentru Sorescu, sunt două echipe concrete și să vedem. Sper să se finalizeze într-o zi sau două. A trecut prin momente grele, acel episod când a fost dezbrăcat de galerie l-a marcat puțin.


O să mai aducem jucători, avem în lucru 3-4 jucători, poate reușim să-i aducem pe toți."


Iuliu Mureșan anunță măsuri dure în cazul „rebelilor”

Iuliu Mureșan, anunță ca va lua măsuri în cazul fotbaliștilor de la Dinamo, Plamen Iliev și Steliano Filip. Înainte amicalului cu Farul Mureșan s-a arătat afectat de cei doi fotbaliști care nu mai vor sa facă parte din lotul lui Dinamo. Cei doi fotbaliști forțează despărțirea de Dinamo, însa conducerea dinamovistă rămâne ferma pe poziții și anunța ca le va da drumul doar sub forma unui transfer din care clubul va avea ceva de câștigat.


„Steliano e în aceeași situație ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. A greșit că a răspuns la anumite mesaje",  a declarat Mureșan la Pro X. 

Comentarii