Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Negocieri pentru un fotbalist de la CFR Cluj

 
Dupa ce Plamen Iliev, a anuntat ca nu mai vrea sa continue cu Dinamo, conducerea dinamovistă s-a reorientat rapid spre un alt fotbalist. Este vorba despre portarul celor de la CFR Cluj, Cristiano Figueiredo (31 de ani). 

Înainte de a semna cu CFR Cluj, goalkeeper cu experiență, a bifat două sezoane la formația FC Hermannstadt. La CFR Cluj are un salariu lunar de 8.000 de euro.

Figueiredo a jucat în țara natală, la echipe precum Academica de Coimbra, SC Braga, Belenenses sau Vitoria Setubal.

Portarul a semnat cu CFR Cluj  pe 3 ani, cum contractul nu i s-a terminat cu clujenii, Dinamo vrea sa-l ia împrumut pe fotbalist, conform GSP.ro. Portughezul a colaborat la Sibiu cu Iuliu Mureșan, actualul administrator special de la Dinamo. 

Plamen Iliev se antrenează separat, după ce s-a plâns ca e căzut psihic, conducerea dinamovistă transmițându-i ca dacă va veni o oferta pentru el se vor pune la tratative. Același lucru este valabil și pentru Filip, cei doi vor sa plece gratis, lucru neagreat de conducerea dinamovista, conform Prosport.ro


Comentarii