Post Top Ad


Dinamo a mai făcut un transfer!

 


Dinamo în aceste zile cauta sa se întărească pentru a termina campionatul fără a risca o retrogradare. Cum mai multi jucători de la Dinamo vor sa se transfere la alte echipe printre aceștia fiind Plamen Iliev, și Steliano Filip, Dinamo a trebuit sa se reorienteze către alți fotbaliști. 


Dinamo trebuie sa se orienteze către alți jucători de fotbal pentru a ieșii din subsolul clasamentului și a evita retrogradarea. Astfel Dinamo l-a transferat oficial pe Alin Buleică

Dinamo l-a transferat pe fotbalistul Alin Buleică care s-a dovedit în primul sau meci pentru Dinamo, un fotbalist util, lăsând o impresie buna, atât antrenorului Flavius Stoican, cât și suporterilor dinamovisti. 


Alin Buleică  a semnat un contract valabil până la finalul actualei stagiuni cu Dinamo, anunță pagina oficiala  de Facebook a clubului Dinamo Bucuresti. 


"Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.


6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne)."


Comentarii