Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo a mai făcut un transfer!

 


Dinamo în aceste zile cauta sa se întărească pentru a termina campionatul fără a risca o retrogradare. Cum mai multi jucători de la Dinamo vor sa se transfere la alte echipe printre aceștia fiind Plamen Iliev, și Steliano Filip, Dinamo a trebuit sa se reorienteze către alți fotbaliști. 


Dinamo trebuie sa se orienteze către alți jucători de fotbal pentru a ieșii din subsolul clasamentului și a evita retrogradarea. Astfel Dinamo l-a transferat oficial pe Alin Buleică

Dinamo l-a transferat pe fotbalistul Alin Buleică care s-a dovedit în primul sau meci pentru Dinamo, un fotbalist util, lăsând o impresie buna, atât antrenorului Flavius Stoican, cât și suporterilor dinamovisti. 


Alin Buleică  a semnat un contract valabil până la finalul actualei stagiuni cu Dinamo, anunță pagina oficiala  de Facebook a clubului Dinamo Bucuresti. 


"Ultima oară la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, Alin Buleică (30 de ani) a fost titular în ultimul meci amical al iernii, 2-2 cu Farul Constanța, pasând decisiv pentru primul gol al dinamoviștilor, reușit de Mirko Ivanovski.


6 este numărul transferurilor efectuate de Dinamo București în 2022, după Răzvan Patriche (Academica Clinceni), Marius Tomozei (UTA Arad), Igor Jovanovic (Suduva) și Balthazar Pierret (Boulogne)."


Comentarii