Post Top Ad


Mai mult pentru Gabriel Torje

 Dinamovistii au fost învinși aseară în derby-ul de Romania de FCSB. A fost un meci echilibrat pana în momentul în care Alexandru Răuță a primit al doilea galben și automat a fost eliminat. 

Mijlocașul dinamovist  împrumutat de la Craiova, Antoni Ivanov care a suferit o comoție puternica în derby-ul cu FCSB, se pare ca nu este asa grav accidentat și ca Flavius Stoican se poate baza pe el în meciul cu Botoșani.

"M-am speriat foarte tare pentru că am văzut că Ivanov a încercat după lovitura primita să joace și apoi s-a clătinat și a căzut."

 Gabriel Torje  nu a făcut un meci bun, iar remarcile au început sa apară în presa. Cornel Dinu comparându-l pe Toje cu un burger. "Un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a fost un luft al lui Torjeburger, " conform Digi Sport


Cornel Dinu susține ca luftul lui Torje urmat de eliminarea lui Alexandru Răuță a rupt jocul dinamovistilor. 

Reamintim ca Răuță și-a lăsat echipa în inferioritate numerica în minutul 35, o decizie a căpitanului dinamovist greu de înțeleasă de oamenii din fotbal și de suporterii dinamovisti. 

Se pare ca în meciul de aseară contra lui FCSB, Dinamo a fost "trădata'' de execuțiile unor fotbaliști cu experiența de la care aveam cele mai mari așteptări. 

Nu vreau sa fac eu pe expertul, dar se pare ca Gabriel Torje e supraponderal, are probleme mari cu greutatea optima a unui fotbalist. Este de ceva timp la Dinamo și arata la fel ca în perioada când a fost transferat. La nivelul la care a jucat Torje, în cariera lui, trebuie sa înțeleagă ca asa nu se mai poate. Adica primul lucru când te uiți la un sportiv, te uiți sa vezi dacă arata într-adevăr a sportiv. Nici vorba sa o spun ca sa demoralizez și mai tare jucătorul, ci sa înțeleagă ceva din asta și sa consulte un om de specialitate, pentru a ajunge la forma optima, măcar din punct de vedre al greutății, după, talent toți știm ca are. 

Poate o sa credeți ca bat câmpii, dar eu pot în maxim 3-4 luni sa-l fac pe Tojinio cum arata când s-a transferat prima data la Dinamo din punct de vedere al greutății și nici nu ma bag prea mult în alimentația lui, doar ca-l pun sa facă ceva, ce fac toate vedetele astea de arata bine. Problema e ca nu știu după dacă poți sa mai susții în perioada asta același efort fizic. Ti-o spune unul care a fost maseru în trecut. Sunt niște "secrete"dar nu știu exact dacă ți se potrivesc la sportul pe care-l practici, ca sa fiu exact și sincer. 

Torjinio cu toții iți dorim binele! 


Comentarii