Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Mai mult pentru Gabriel Torje

 



Dinamovistii au fost învinși aseară în derby-ul de Romania de FCSB. A fost un meci echilibrat pana în momentul în care Alexandru Răuță a primit al doilea galben și automat a fost eliminat. 

Mijlocașul dinamovist  împrumutat de la Craiova, Antoni Ivanov care a suferit o comoție puternica în derby-ul cu FCSB, se pare ca nu este asa grav accidentat și ca Flavius Stoican se poate baza pe el în meciul cu Botoșani.

"M-am speriat foarte tare pentru că am văzut că Ivanov a încercat după lovitura primita să joace și apoi s-a clătinat și a căzut."

 Gabriel Torje  nu a făcut un meci bun, iar remarcile au început sa apară în presa. Cornel Dinu comparându-l pe Toje cu un burger. "Un jucător total expirat și care arată mai mult ca un burger, a fost un luft al lui Torjeburger, " conform Digi Sport


Cornel Dinu susține ca luftul lui Torje urmat de eliminarea lui Alexandru Răuță a rupt jocul dinamovistilor. 

Reamintim ca Răuță și-a lăsat echipa în inferioritate numerica în minutul 35, o decizie a căpitanului dinamovist greu de înțeleasă de oamenii din fotbal și de suporterii dinamovisti. 

Se pare ca în meciul de aseară contra lui FCSB, Dinamo a fost "trădata'' de execuțiile unor fotbaliști cu experiența de la care aveam cele mai mari așteptări. 

Nu vreau sa fac eu pe expertul, dar se pare ca Gabriel Torje e supraponderal, are probleme mari cu greutatea optima a unui fotbalist. Este de ceva timp la Dinamo și arata la fel ca în perioada când a fost transferat. La nivelul la care a jucat Torje, în cariera lui, trebuie sa înțeleagă ca asa nu se mai poate. Adica primul lucru când te uiți la un sportiv, te uiți sa vezi dacă arata într-adevăr a sportiv. Nici vorba sa o spun ca sa demoralizez și mai tare jucătorul, ci sa înțeleagă ceva din asta și sa consulte un om de specialitate, pentru a ajunge la forma optima, măcar din punct de vedre al greutății, după, talent toți știm ca are. 

Poate o sa credeți ca bat câmpii, dar eu pot în maxim 3-4 luni sa-l fac pe Tojinio cum arata când s-a transferat prima data la Dinamo din punct de vedere al greutății și nici nu ma bag prea mult în alimentația lui, doar ca-l pun sa facă ceva, ce fac toate vedetele astea de arata bine. Problema e ca nu știu după dacă poți sa mai susții în perioada asta același efort fizic. Ti-o spune unul care a fost maseru în trecut. Sunt niște "secrete"dar nu știu exact dacă ți se potrivesc la sportul pe care-l practici, ca sa fiu exact și sincer. 

Torjinio cu toții iți dorim binele! 


Comentarii