Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ruptură iminentă la Dinamo

 




Dinamo a pierdut ieri meciul amical cu echipa CS Mioveni și se pare ca socul de la echipa care trebuia sa se producă din cauza demiterii antrenorului Mircea Rednic, nu s-a produs. Ba mai mult, mai multi suporteri dinamovisti au fost foarte dezamăgiți de jocul prestat de "câini" în meciul cu Dinamo. 


Stoican a explicat situația jocul slab al dinamovistilor prin munca depusa la antrenamente, una foarte intensa și cu doua antrenamente pe zi, explicând ca fotbaliștii se simt obosiți. 



Steliano Filip s-a hotărât sa rupe tăcerea, fotbalistul s-a saturat de criticile și înjurăturile fanilor dinamovisti și anunță ca nimic nu-l mai poate întoarce sa-și schimbe decizia de a pleca de la Dinamo. 


Dinamovistul a vorbit și despre faptul ca multi din suporterii dinamovisti îl considera principalul vinovat pentru plecarea antrenorului Mircea Rednic de la Dinamo.


Fanii dinamovisti considera ca Filip și cu Cosmin Matei au intentat decizia conducerii dinamoviste, pentru a îl concedia pe Mircea Rednic, antrenorul lui Dinamo în acel moment. Iar suporterii dinamovisti nu au stat prea mult pe gânduri și au început sa-l apostrofeze, sa-l jignească și amenințe. Acum cunoaștem un altfel de Filip, nu acela care lua peste picior fanii care ii puneau diverse întrebări, unele dintre mesajele fanilor îl criticau și se luau de el, iar Filip nu a ezitat niciodată sa le răspundă acestora în aceeași nota, asta atrăgând și mai multa "simpatie" a anumitor suporteri dinamovisti. Acest Filip se plânge și recunoaște că nu mai poate rezista psihic presiunii puse de fani și ca-și dorește sa plece de la Dinamo. 


"STELIANO FILIP: Eu am venit la Dinamo deși aveam oferte mult mai bune din punct de vedere financiar, atât din Liga 1, cât și din străinătate. Am făcut-o pentru că iubesc acest club și iubesc suporterii din Ștefan cel Mare. Cu atât mai mare mi-a fost mirarea când am văzut la ce tratament sunt supus în ultima perioadă. Am fost bombardat pe conturile mele de socializare cu înjurături și amenințări constante din partea fanilor. Nu mă sperie și nu mi-e frică de nimeni, dar sunt dezamăgit de faptul că oamenii cu care am crescut în tribune mă tratează așa, total nemeritat. 


STELIANO FILIP: Poate că am greșit și eu pentru că am răspuns pe rețelele de socializare unor persoane care mi-au scris. Am făcut-o pentru că aveam peste 500 de mesaje și la un moment dat efectiv cedezi psihic. 


STELIANO FILIP: Da, s-a vorbit despre faptul că eu și alți jucători cu experiență am fi încercat să îl dăm afară pe Mircea Rednic, dar este total fals. Repet, total fals! Voi credeți că un antrenor cu experiența lui Mircea Rednic poate fi influențat de jucătorii pe care îi antrenează? Niciodată, vă spun eu. Nimic mai fals. Eu sub nicio formă nu am influențat plecarea lui Rednic pentru că nu acesta este rolul meu. Nu mi-aș permite vreodată să vorbesc despre antrenorii mei, indiferent de numele lor. Sută la sută nu vreau să mai rămân, dar nu e vorba că nu îmi doresc ci pur și simplu sunt extenuat din punct de vedere mental. Am adunat prea multe. Înțeleg că sunt un fotbalist experimentat și că uneori e normal ca jucătorii cu rolul meu să ia asupra lor presiunea, dar acum e prea mult. Sunt extenuat, nu mai pot!" conform Prosport.ro

Comentarii