Post Top Ad


"Când vezi ce jucători au adus... Unii n-ar fi nici de Liga 2!". S-a aflat unul dintre finanțatorii din umbră a lui Dinamo

 Dinamo joaca astăzi cu Argeș, Stoican anunțând în conferința de presa de ieri ca toți fotbaliștii transferați de conducerea dinamovistă vor face parte din lotul dinamovist.

Alin Buleică, Răzvan Patriche, Thomas Chesneau, Igor Jovanovic, Marius Tomozei și Balthazar Pierret, vor face parte din lotul lui Dinamo deplasat la Argeș. 

Dinamo este în căutare de fotbaliști pentru a își întări lotul, însa Viorel Moldovan fostul atacant dinamovist, nu este incantat de transferurile făcute de dinamovisti, ba mai mult spune ca multi dintre ei nu ar face fata nici în Liga 2. 


"E destul de complicată situația lui Dinamo, s-ar putea să aibă șanse. Au adus 5 jucători, dar când vezi ce jucători au adus, ținând cont la situația de acolo, nu poți să speri la multe, ținând cont că unii nu ar fi la nivel nici de Liga 2," a declarat Viorel Moldovan, la Ora Exactă în Sport de la Pro XS-a aflat numele unuia dintre finanțatorii secreți de la Dinamo! 

Cristi Borcea nu negat sentimentele pentru Dinamo, Conform lui Victor Becali, unul dintre finanțatorii din umbra ai lui Dinamo este Cristi Borcea. 

"Badea nu o să se îndepărteze niciodată de Dinamo. Borcea le mai dă și el câte ceva, dar nu vrea să recunoască," a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii