Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






"Când vezi ce jucători au adus... Unii n-ar fi nici de Liga 2!". S-a aflat unul dintre finanțatorii din umbră a lui Dinamo

 



Dinamo joaca astăzi cu Argeș, Stoican anunțând în conferința de presa de ieri ca toți fotbaliștii transferați de conducerea dinamovistă vor face parte din lotul dinamovist.

Alin Buleică, Răzvan Patriche, Thomas Chesneau, Igor Jovanovic, Marius Tomozei și Balthazar Pierret, vor face parte din lotul lui Dinamo deplasat la Argeș. 

Dinamo este în căutare de fotbaliști pentru a își întări lotul, însa Viorel Moldovan fostul atacant dinamovist, nu este incantat de transferurile făcute de dinamovisti, ba mai mult spune ca multi dintre ei nu ar face fata nici în Liga 2. 


"E destul de complicată situația lui Dinamo, s-ar putea să aibă șanse. Au adus 5 jucători, dar când vezi ce jucători au adus, ținând cont la situația de acolo, nu poți să speri la multe, ținând cont că unii nu ar fi la nivel nici de Liga 2," a declarat Viorel Moldovan, la Ora Exactă în Sport de la Pro X



S-a aflat numele unuia dintre finanțatorii secreți de la Dinamo! 

Cristi Borcea nu negat sentimentele pentru Dinamo, Conform lui Victor Becali, unul dintre finanțatorii din umbra ai lui Dinamo este Cristi Borcea. 

"Badea nu o să se îndepărteze niciodată de Dinamo. Borcea le mai dă și el câte ceva, dar nu vrea să recunoască," a spus Victor Becali, la Digi Sport Special.


sursa foto: gsp.ro

Comentarii