Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Flavius Stoican: "Maine o sa fie alt meci, o sa fie un meci bărbătesc"

 
"Suporterii dinamovisti o sa fie în număr foarte mare, casa e închisa la bilete. Am luat acest amical, am avut 8 jucători de la echipa a doua. Gazonul maine o sa se prezinte în condiții bune. In 24 de zile sa ne ridicam la nivelul celor  FCSB, eu cred ca da. In ceea ce privește arbitrajul la FC Arges, nu vreau sa dau vina doar pe arbitraj , e o greșeală contra echipei noastre, era un gol care ne dădea elan, sper sa se facă cât mai puține greșeli în derby-ul acesta. Nu ne îngrijorează nimic, avem emoții pozitive, ma gândesc cât de mult vor tine ritmul acești jucători noi veniți la Dinamo.Ma gândesc cum și când ii voi introduce, la ce scor, dacă conducem, dacă suntem conduși, dacă este meci egal. Preocuparea noastră este sa ne găsim identitatea de joc, noi trebuie sa știm exact cum stam. Daca suntem o echipa care facem presing, care avem o posesie prelungita, care joaca direct pe poarta, de aceea este nevoie de timpul acesta, doar ca noi nu îl avem. Vreau sa facem totul calculat, chiar dacă ne presează acest timp. 


Nu vreau sa intru în nicio polemica cu conducerea celor de la FCSB, pentru ca eu ii respect. Pe noi ne interesează dacă o echipa precum Dinamo făcută în 24 de zile poate sa bată pe FCSB. Fotbaliștii o sa fie motivați peste 100%, rămâne ca jucătorii pe care ii am sa arate pe teren, exista chiar supra-motivație și sa fiți convinși ca FCSB-ului nu o sa-i fie ușor maine aici chiar dacă majoritatea oamenilor de fotbal ii dau favoriți pe cei de la FCSB. Din echipa de baza a lui Dinamo, mai sunt doar Torje si Rauta. 

Si sa țineți minte ca meciul din tur cu FCSB a fost pierdut cu un om mai putin, pentru ca pana atunci a fost un duel echilibrat. A fost un cartonaș rosu luat de Steliano Filip, dar maine o sa fie alt meci. Maine o sa fie un meci bărbătesc, vom juca și cu acele tricouri cu numele fanilor inscripționate pe ele si este un motiv de bucurie, faptul ca exista în Romania o astfel de inițiativa,pe mine ma bucura. 

Este important ca aceasta echipa chiar dacă este pe locul care este acum, este iubita. Echipa este pregătită din punct de vedere fizic și mental pentru ca fac comparație cu adversarii. Am avut un meci cu FC Argeș Pitești și nu cred ca noi meritam sa pierdem și atunci facem o comparație dacă suntem la același nivel cu adversarii. Eu spun ca echipa este pregătită, singura preocupare a mea este e fac cu fotbaliștii care au venit în  ultima perioada pentru ca nu as vrea sa risc ceva din punct de vedere medical, trebuie sa fiu foarte atent la aceste detalii. In ceea ce privește transferurile la Dinamo, am vorbit și cu Radu, avem nevoie de dublura pe postul de atacant și o sa luam o decizie în viitorul apropiat, " a spus Flavius Stoican în conferința de presa din aceasta zi 


Raducioiu: "Nu-mi permit sa intru în detalii tactice, nu este de competenta mea, dar este derby-ul al României, cu toate ca poziția noastră nu spune asta. Băieții noștri sunt convins ca vor sa-și ia o revanșă, dorim sa câștigăm acest meci, dorim sa fim agresivi. Am informații ca asta o sa fie ultimul derby pe acest stadion contra celor de la FCSB. E vorba și de o doza de noroc pe care trebuie sa o ai, nu comentez deciziile arbitrilor, dar vreau sa fie cât mai atenți arbitrii, nu cautam scuze.

De când sunt de 5 ani în Romania nici talentul nu mai este de ajuns.Noi zicem ca suntem talentați, dar nu mai este suficient, este mai important în ziua de astăzi dacă tu iți dorești sa devii fotbalist, cațe sacrificii vrei sa faci,e un parcurs foarte greu de urmat. Nu mai reușim pentru ca nu mai avem acea mare dorință de a deveni mari fotbaliști. Nu mai avem jucători care sa reușească sa se impună în campionatele puternice, nu mai avem acel spirit de luptător, acea dorință de a ajunge cu orice preț și a face mari sacrificii. Talentul asta nu mai contează, ce contează este determinarea și ambiția de a te sacrifica și a ajunge fotbalist." 

 Comentarii