Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Ce solicitare a făcut Mircea Rednic conducerii dinamoviste

 




Mircea Rednic (59 de ani) ultimul antrenor care a câștigat pentru Dinamo un campionat, a activat în cariera sa de fotbalist la 7 echipe, printre care amintim: Dinamo București, Luceafărul București,  Rapid București, Bursaspor si Standard Liège. Fostul fotbalist si antrenor Mircea Rednic este unul dintre cei mai iubiți dinamovisti, suporterii dinamovisti fiind foarte deranjați la acel moment de demiterea sa din funcția de antrenor a lui Dinamo pe care o avea. Fost campion cu Dinamo în anii 1984 și 1990, Mircea Rednic e o parte din istoria colosala a lui Dinamo. Ca fotbalist la Dinamo a evoluat 8 sezoane consecutive. 

Ca antrenor Mircea Rednic a antrenat nu mai putin de 17 echipe momentan, precum: Dinamo București, CFR Cluj, Rapid București, Universitatea Craiova, Petrolul Ploiești, FC Vaslui, Astra Giurgiu, Viitorul Constanța,  Standard Liège, Al-Nasr, Khazar Lankaran si Gent.

Fostul mare fotbalist Mircea Rednic bineînțeles ca a fost prezent și în lotul naționalei mari a României ( 1981-1991). 

Mircea Rednic solicita ca Dinamo sa-i plătească salariul pe întregul contract. Antrenorul Mircea Rednic este pe o panta descendenta în ultima perioada, el fiind dat afara de la mai toate echipele din motive profesionale. Rednic a eșuat lamentabil și la Dinamo. 

Conform Prosport.ro fostul antrenor dinamovist nu este împăcat nici acum cu decizia demiterii sale de la Dinamo și când a văzut ca i s-a plătit salariul doar la zi, Rednic s-a revoltat. 

„Puriul” a trimis o notificare conducerii dinamoviste, solicitând sa i se plătească întregul salariu pe toată durata contractului. 

Reamintim ca Răzvan Zăvăelanu a declarat ca nu a riscat sa bage clubul într-un litigiu cu fostul antrenor Mircea Rednic dacă nu erau acoperiți, susținând ca în contract exista clauze foarte bine stabilite, pe care "Puriul" nu le-a îndeplinit. Acele clauze a permis conducerii roși-albe sa rezilieze contractul cu Mircea Rednic unilateral. Răzvan Zăvăelanu mai menționa la acea ora ca și Rednic putea sa beneficieze de o clauza în favoarea dansului, dar cum nu și-a îndeplinit obiectivele, nu se poate folosi de ea. 

„Nu riscam să bag clubul într-un litigiu cu domnul Mircea Rednic dacă noi nu eram acoperiți de contract. În contract sunt niște clauze foarte bine stabilite, pe care domnul Rednic nu le-a îndeplinit din punct de vedere sportiv,"a spus Răzvan Zăvăleanu pentru Prosport.ro.

Comentarii