Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Un transfer blocat. Si Dinamo, la un pas să transfere un fost fundaș de la Marseille!

 



Conducerea dinamovista se pare ca s-a reorientat către fotbaliștii din Franța, intrând in negocieri cu fotbaliști precum Azankpo si Baptiste Aloe. 

Dinamo a început negocierile cu un fotbalist trecut pe la Marseille, este vorba despre Baptiste Aloe (27 de ani), jucător liber de contract din luna august.

Dinamo vrea sa se întărească în apărare, iar conducerea dinamovistă a intrat în tratative cu fundașul Baptiste Aloe, conform gsp.ro


Aloe a adunat 14 meciuri în Ligue 1, în tricoul lui OM. Aloe este fost internațional de juniori, având în CV convocări la reprezentativele U18 și U21 ale Franței.


 Până în 2020, Baptiste Aloe a continuat la Valenciennes. În 2020 a mers la Beerschot, iar după a semnat cu Arouca, din Portugalia.


Negocierile cu Azankpo s-au blocat. Clubul la care activează nu dorește sa-l lase liber de contract, astfel transferul a intrat în impas. Azankpo nu duce lipsa de oferte, pe fotbalist mai dorindu-l FC Argeș si o echipa din Georgia.


Pana la derby-ul cu FCSB, Dinamo spera sa-i aducă pe jucătorii CFR-ului: Jonathan Rodriguez (31 de ani), Dusan Celar (25 de ani) și Nikola Mandic (26 de ani, atacant central) care vine de la  Rudar Prijedor conform gsp.ro.

Comentarii