Post Top Ad


Suma adevărată de transfer a lui Deian Sorescu și Plamen Iliev primește o veste proastă

 Dinamo este nevoita sa-și vândă fotbaliștii care au oferte, pentru a supraviețui în liga 1. Ieri seara Deian Sorescu s-a transferat în Polonia la Rakow Czestochowa pentru o suma de bani mai mare decât au cerut-o la începutul săptămânii trecute. 


Giovanni Becali susține că golgheterul lui Dinamo, nu a semnat încă cu Rakow Czestochowa,  dar ca urmează sa semneze după ce face vizita medicala astăzi. Giovanni Becali susține ca Dinamo a primit pe Sorescu mai mult decât și-a propus, plus un procent din viitorul transfer. 

 "Dinamo și-a atins scopul. Și-au propus 800.000 de euro și au aproape un milion, au și procente la următoarea vânzare. Important e că s-a rezolvat. Jucătorul nu a semnat încă, mergem să semnăm,"a spus Giovanni Becali, conform Prosport.Lovitură pentru Plamen Iliev! 

Dupa ce spera sa se transfere de la Dinamo, portarul bulgar Plamen Iliev a aflat o veste prosta, aceea ca formația din Razgrad nu mai este interesata de serviciile lui. Portarul bulgar spera ca Ludogoreț Razgrad va plați pentru al transfera, dar a primit o veste proasta din partea lui Cosmin Moți, directorul tehnic al formației Ludogoreț Razgrad


"El este sub contract cu Dinamo și este foarte greu să mai vorbim de un transfer în aceste condiții”, a spus Cosmin Moți, directorul tehnic al formației Ludogoreț Razgrad, pentru Fanatik.

Comentarii