Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Într-un timp era bun la Dinamo, dar acum l-au luat șeicii

 





Dinamo primește vizita celor de la FCSB. Meciul se disputa în condiții speciale ținând seama de infecția cu Coronavirus de la noi din țara. Astfel sau pus în vânzare la derby-ul Dinamo București vs. FCSB doar 5000 de bilete. Meciul se joaca cu casa închisa la bilete, vânzându-se toate biletele într-un timp relativ scurt după punerea biletelor în vânzare. Reciprocitatea, le aduce suporterilor fecesebisti doar 300 de bilete, ei anunțând ca au făcut rost de mai multe bilete în alte sectoare destinate roși-albilor. 

Privind situația din clasament, derby-ul pare foarte dezechilibrat, Dinamo aflându-se pe penultimul loc în Liga 1, loc care ii aduce și retrogradarea, iar FCSB pe locul 2 în Liga 1. Dar știm  cu toții ca într-un derby dacă joci cu dăruința, pui suflet și abitație mare, valoarea jucătorilor se poate anula și este posibil orice rezultat. 

"Fotbaliștii o sa fie motivați peste 100%, rămâne ca jucătorii pe care ii am sa arate pe teren, exista chiar supra-motivație și sa fiți convinși ca FCSB-ului nu o sa-i fie ușor maine aici chiar dacă majoritatea oamenilor de fotbal ii dau favoriți pe cei de la FCSB. Maine o sa fie un meci bărbătesc" a spus Flavius Stoican ieri în conferința de presa. 

Flavius Stoican ii avertizează pe FCSB-iști ca meciul se va juca în alte condiții și ca se va juca un joc bărbătește, fără menajamente. 

Stoican face referința și la arbitrajul avut meciul trecut cu FC Arges, când "câinii" au fost nedreptățiți la o faza în care fotbalistul Matei a dat un gol perfect valabil, iar din analiza domnului fost mare arbitru Ion Craciunescu, golul a fost anulat greșit. Atât Flavius Stoican cât și Raducioiu își doresc un arbitraj corect. 

 

"Am avut un meci cu FC Argeș Pitești și nu cred ca noi meritam sa pierdem." 

”Eu nu pot să-i înțeleg. Tu inventezi ceva care nu există? Matei e într-o poziție normală. Cum să anulezi așa ceva? Nu ai cum!”, a spus Ion Crăciunescu, la emisiunea Fotbal Club.

Camerunului, Collins Fai (29 de ani) a ajuns în cele din urma la Al-Tai, locul 11 în prima ligă din Arabia Saudită. Al-Tai a plătit pe Collins Fai 300.000 de euro lui Standard Liege, potrivit Sport.ro

Micuțul fundaș drepta Collins Fai, trecut și pe la Dinamo și component al naționalei Camerunului s-a transferat saudiți. 

In cariera lui de fotbalist Collins Fai a trecut pe la 5 echipe, iar transferul la  Al-Tai este a șasea echipe din cariera lui de fotbalist. 

Majoritatea dintre noi de aducem aminte de calitățile lui Collins Fai pe când era la Dinamo: viteaza, tehnica, centrări exacte, pătrunderile lui pe partea drepta care destabilizau multi fundași din Liga 1. 



Comentarii