Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Concluziile lui Stoican și ce se întâmplă cu jucătorul testat în amical

 



Dinamo nu a făcut un meci rău ținând cont de echipa cu care am jucat și situația noastră din clasament. Se vede o îmbunatățire a jocului și asta mai mult din partea a anumitor fotbaliști, dar și jocul bun făcut de fotbalistul în probe Alin Buleică. Într-un cuvânt jucătorii parca și-au dorit mai mult la acest meci. Dar sa vedem cât ii ține.

"E o situație dificila din prisma clasamentului, dar eu am încredere ca am în componenta jucători care vor sa demonstreze ca nu ne meritam locul acolo unde suntem.

Ca și joc astăzi, un joc bun, alert, cu ocazii, ritm bun, situații de poarta. Sunt putin trist ca doi jucători au ieșit accidentați și ma refer la Mihaiu si la Cătălin Carp sper sa nu fie ceva grav.


Starea de spirit foarte buna a fost plusul din aceasta seara, ușor, ușor putem sa devenim o echipa. Au fost momente când s-au ajutat în teren, momente când au plecat pe spațiul liber, au creat ocazii, ceea ce ma bucura, ca nu este nimic întâmplator. 

Daca Sorescu va transfera, o sa fie încununarea evoluției lui ca fotbalist, dar eu mi-as dori ca el sa rămân, pentru ca potențialul lui este enorm. Daca noi reușeam ca și echipa sa fim mai sus în clasament, cu siguranța cota lui Sorescu era mult mai buna.

Nu trebuie sa ne îmbătam cu apa rece în urma acestui amical, dar în schimb este un moment în care trebuie sa conștientizeze ca se poate, chiar dacă jucam cu echipe mai bine cotate ca noi in clasament, nu trebuie sa plecam dinainte învinși. Jucam prima etapa cu FC. Arges, au făcut rezultate foarte bune în pregătiri, pleca favoriți, mergem sa ne jucam șansa noastră. 

Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins ca o sa demonstreze pe teren ce știe ca și fotbalist,"a mărturisit Stoican la PRO X

Comentarii