Post Top Ad


Concluziile lui Stoican și ce se întâmplă cu jucătorul testat în amical

 Dinamo nu a făcut un meci rău ținând cont de echipa cu care am jucat și situația noastră din clasament. Se vede o îmbunatățire a jocului și asta mai mult din partea a anumitor fotbaliști, dar și jocul bun făcut de fotbalistul în probe Alin Buleică. Într-un cuvânt jucătorii parca și-au dorit mai mult la acest meci. Dar sa vedem cât ii ține.

"E o situație dificila din prisma clasamentului, dar eu am încredere ca am în componenta jucători care vor sa demonstreze ca nu ne meritam locul acolo unde suntem.

Ca și joc astăzi, un joc bun, alert, cu ocazii, ritm bun, situații de poarta. Sunt putin trist ca doi jucători au ieșit accidentați și ma refer la Mihaiu si la Cătălin Carp sper sa nu fie ceva grav.


Starea de spirit foarte buna a fost plusul din aceasta seara, ușor, ușor putem sa devenim o echipa. Au fost momente când s-au ajutat în teren, momente când au plecat pe spațiul liber, au creat ocazii, ceea ce ma bucura, ca nu este nimic întâmplator. 

Daca Sorescu va transfera, o sa fie încununarea evoluției lui ca fotbalist, dar eu mi-as dori ca el sa rămân, pentru ca potențialul lui este enorm. Daca noi reușeam ca și echipa sa fim mai sus în clasament, cu siguranța cota lui Sorescu era mult mai buna.

Nu trebuie sa ne îmbătam cu apa rece în urma acestui amical, dar în schimb este un moment în care trebuie sa conștientizeze ca se poate, chiar dacă jucam cu echipe mai bine cotate ca noi in clasament, nu trebuie sa plecam dinainte învinși. Jucam prima etapa cu FC. Arges, au făcut rezultate foarte bune în pregătiri, pleca favoriți, mergem sa ne jucam șansa noastră. 

Alin Buleică este un jucător în care eu cred și sunt convins ca o sa demonstreze pe teren ce știe ca și fotbalist,"a mărturisit Stoican la PRO X

Comentarii