Post Top Ad


Buleică gata să salveze Dinamo de la retrogradare

 
Dinamo pare ca-și dorește mai mult, după meciul cu Farul, Alin Buleica s-a remarcat prin jocul lui bun.

Alin Buleica da speranțe grupării dinamoviste, lăsând o părere buna după primul sau meci în tricoul alb rosu. Lui Buleica  se pare ca ii priește viata în alb rosu și este foarte incantat de transferul reușit la Dinamo și de neașteptat. Este un jucător care a venit cu un suflu nou și cu multe gânduri pozitive, ceea ce nu este rău. 


„Dinamo este un club mare, poate să fie doar o bucurie. Nu mă așteptam, dar viața îți oferă și lucruri la care nu te gândești. N-avem de ce să fim speriați, avem jucători buni, conducere bună, un staff tehnic bun. Cu siguranță vor fi rezultate bune.  

Referitor la Survivor

A apărut ceva pe TikTok, iar media a preluat de acolo. Nu s-a pus problema să mă duc acolo, " a declarat Buleică la Pro X.

Iuliu Mureșan despre fotbaliștii care vor sa plece gratis de la Dinamo 

Iuliu Mureșan, a mai lămurit odată situația celor doi fotbaliști care vor sa plece de la Dinamo cât mai repede și gratis, fără ca clubul de fotbal Dinamo sa-și "scoată pârleala" pe ei, sau măcar banii investiți în fotbaliști. Iuliu Mureșan este ferm pe poziție și anunță ca fotbaliștii pot veni cu o oferta de transfer care sa convină și clubului Dinamo, dar ca pana în acest moment nu au nicio oferta concreta.  

"Steliano e în aceeași situație ca Iliev, tot timpul dă mesaje, se plânge că nu mai poate, că nu mai rezistă, că nu doarme noaptea, că a primit sute de mesaje. Jucătorii sunt sub contract, iar cei mai mulți dintre ei vor să plece gratis, ceea ce e imposibil. Legea insolvenței nu ne dă voie să-i lăsăm să plece gratis, nici nu vrem. Să vină totuși cu o ofertă, o sumă rezonabilă, dar deocamdată nu există oferte", a spus Iuliu Mureșan, după partida cu Farul la PRO TV.

Iuliu Mureșan anunță noi transferuri la Dinamo în următoarea perioada 

" E mult de lucru, trebuie să mai aducem jucători. Trebuie să mai aducem un portar și un atacant.

Duminică vine fundașul, Igor Jovanovic, iar luni la ora 10:00 va ajunge un portar. Nu știu dacă vine Figueiredo, avem două-trei variante. Luni vine un portar!", a anunțat Iuliu Mureșan, conform Digi Sport

Comentarii