Post Top Ad


La ce echipa va juca Constantin Nica

 Constantin Nica (28 de ani) este un produs 100% dinamovist, văzut de multi specialist ai fotbalului, un fotbalist cu reale calități. 

Constantin Nica a fost primul transfer al dinamovistilor după ridicarea interdicție de către FIFA de a nu mai putea face transferuri. Nica a mai activat la Dinamo in 2010-2013 si 2017-2018. In cariera sa de fotbalist a activat la 8 echipe printre care: Dinamo Bucuresti, Atalanta, Cesena, Avellino și Vojvodina. 

Si-a făcut apariția în loturile naționale ale României la U 19 si U 21, iar în 2013 a făcut pasul cel mare la echipa națională mare a României. 

Iuliu Mureșan a anunțat ca roși-albii sau despărțit de Constantin Nica, el găsindu-și echipa în Italia la echipa US Pistoiese 1921 locul 18 în grupa B din Serie C, anunță publicația Report Pistoia.

Constantin Nica a fost vândut de Dinamo în 2013 cu 1,6 milioane de euro. 


 "Suporterii dinamovisti o sa fie în număr foarte mare, casa e închisa la bilete. Am luat acest amical, am avut 8 jucători de la echipa a doua. Gazonul maine o sa se prezinte în condiții bune. In 24 de zile sa ne ridicam la nivelul celor  FCSB, eu cred ca da. In ceea ce privește arbitrajul la FC Arges, nu vreau sa dau vina doar pe arbitraj , e o greșeală contra echipei noastre, era un gol care ne dădea elan, sper sa se facă cât mai puține greșeli în derby-ul acesta.


 

Nu ne îngrijorează nimic, avem emoții pozitive, ma gândesc cât de mult vor tine ritmul acești jucători noi veniți la Dinamo.Ma gândesc cum și când ii voi introduce, la ce scor, dacă conducem, dacă suntem conduși, dacă este meci egal. Preocuparea noastră este sa ne găsim identitatea de joc, noi trebuie sa știm exact cum stam. Daca suntem o echipa care facem presing, care avem o posesie prelungita, care joaca direct pe poarta, de aceea este nevoie de timpul acesta, doar ca noi nu îl avem. Vreau sa facem totul calculat, chiar dacă ne presează acest timp. 

Nu vreau sa intru în nicio polemica cu conducerea celor de la FCSB, pentru ca eu ii respect. Pe noi ne interesează dacă o echipa precum Dinamo făcută în 24 de zile poate sa bată pe FCSB. Fotbaliștii or sa fie motivați peste 100%, rămâne ca jucătorii pe care ii am sa arate pe teren, exista chiar supra-motivație și sa fiți convinși ca FCSB-ului nu o sa-i fie ușor maine aici chiar dacă majoritatea oamenilor de fotbal ii dau favoriți pe cei de la FCSB. Din echipa de baza a lui Dinamo, mai sunt doar Torje si Rauta. 

Si sa țineți minte ca meciul din tur cu FCSB a fost pierdut cu un om mai putin, pentru ca pana atunci a fost un duel echilibrat. A fost un cartonaș rosu luat de Steliano Filip, dar maine o sa fie alt meci. Maine o sa fie un meci bărbătesc, vom juca și cu acele tricouri cu numele fanilor inscripționate pe ele si este un motiv de bucurie, faptul ca exista în Romania o astfel de inițiativa,pe mine ma bucura. Este important ca aceasta echipa chiar dacă este pe locul care este acum, este iubita. Echipa este pregătită din punct de vedere fizic și mental pentru ca fac comparație cu adversarii. Am avut un meci cu FC Argeș Pitești și nu cred ca noi meritam sa pierdem și atunci facem o comparație dacă suntem la același nivel cu adversarii. Eu spun ca echipa este pregătită, singura preocupare a mea este e fac cu fotbaliștii care au venit în  ultima perioada pentru ca nu as vrea sa risc ceva din punct de vedere medical, trebuie sa fiu foarte atent la aceste detalii. In ceea ce privește transferurile la Dinamo, am vorbit și cu Radu, avem nevoie de dublura pe postul de atacant și o sa luam o decizie în viitorul apropiat, " a spus Flavius Stoican în conferința de presa din aceasta zi.


sursa foto: looksport.ro

Comentarii