Post Top Ad


Flavius Stoican dă vină pe ghinion după eșecul cu FC Argeș

 Dinamo a pierdut meciul cu FC Arges printr-o decizie cel putin discutabila la golul lui anulat a lui Matei. Flavius Stoican nu grasete nicio explicație anularii golului lui Matei și considera ca Dinamo a avut neșansa și ca meritau în seara asta cel putin 1 punct. 

"Nefericit ca rezultat, ca joc cred ca nu. Cred ca am pierdut astăzi cel putin 1 punct, pentru ca am luat doua goluri dintr-un penalty și un corner. Si ei au simțit pe pilea lor ca nu le-a fost ușor. Si noi am avut momente când am dominat aceasta partida. Un joc consistent al nostru. Am jucători care pun osul, am jucători care își doresc foarte tare.


Cred ca puteam sa plecam cu minimum un punct de aici. O sa se întoarcă șansa și pentru noi, astăzi am fost lipsiți de șansa, ca am avut câteva contracturi în priam repriza, apoi a fost și acel gol anulat a lui Matei și nu știu de ce. Acel gol rămâne o dilema, din ce am văzut eu de pe margine nu vad unde a fost faultul. Este un gol care ne costa pe noi pentru ca era un punct de moral, făceam 1-1, plus ambiția noastră de a pleca cu cele 3 puncte. Un meci care l-am pierdut cu neșansa. Am văzut astăzi într-adevăr o echipa, nu doar jucători pe teren. Gândul meu este la cum le refac moralul acestor jucători. Cei care vor veni trebuie sa intre rapid în circuit. Cei care vor veni vreau sa-i vad cu aceeași determinare ca talent sunt sigur ca au. 


Nu este important unde jucam meciul cu FCSB, important este sa ne ridicam la nivelul celor de la FCSB, o sa fim atenți sa ne ridicam la nivelul jocului,  " a comentat Flavius Stoican dupa meciul cu FC Arges.

La Dinamo ar putea sa vina și  bulgarul Antoni Ivanov, care nu mai intra in planurile celor de la Universitatea Craiova, conform Fanatik 

Comentarii