Post Top Ad


Si-a reziliat contractul și poate ajunge la Dinamo

 
Dinamo este în căutare de fotbaliști pentru a își întări lotul foarte subțire din punct de vedere valoric. Dinamo este nevoita sa transfere jucători pentru a scapă de penultimul loc din Liga 1 care amenință cu retrogradarea echipei.

Cristiano Figueiredo și-a reziliat contractul cu CFR Cluj si acum are cale libera spre Dinamo. Astfel Figueiredo devine liber de contract și se redeschide pista Dinamo, unde ar putea sa ajungă, mai ales ca postul de portar este deficitar la "câini", conform FanatikAlt fotbalist al lui Dinamo care nu este în gratiile antrenorului Stoican si a multor suporteri dinamovisti este Ricardo Grigore. 

Ricardo Grigore este pe picior de plecare este pe picior de plecare de la Dinamo, după ce Flavius Stoican a transferat alți fotbaliști pe postul lui. Flavius Stoican  nu a mizat pe Ricardo Grigore în cele doua meciuri amicale. 


"Pentru Grigore sunt niște discuții, dar nu este nimic concret în momentul ăsta," a declarat Răzvan Zăvăleanu pentru Digi sport.sursa foto: Sport Pictures

Comentarii