Ultima Postare

Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa!

  Gică Mihali s-a săturat de situația de la Dinamo: „Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec” Antrenorul spune că vrea ca situația de la Dinamo să fie clarificată cât mai repede pentru a putea decide ce va face în perioada următoare. „Starea asta de incertitudine nu face bine nimănui. Trebuie să îmi clarific şi eu situaţia. Trebuie să ştiu dacă rămân sau plec în altă parte. Urmează să am o discuţie cu domnul Zăvăleanu şi să clarificăm. Nu îmi doresc să fiu în situaţia în care voi fi antrenor pentru 3 etape şi apoi vine altcineva. Eu am fost adus de la U19. Trebuie să discutăm nişte detalii despre contract, să punem la punct lucrurile. Nu pot sta nici eu la nesfârşit în incertitudinea asta. Domnul Zăvăleanu e printre puținii din club care se zbate şi va trebui să am o discuție cu el să vedem ce se dorește la echipă”, a spus Gică Mihali pentru Fanatik . Răzvan Zăvăleanu, ofertă de 2,4 milioane de euro pentru un om de afaceri ca să preia imediat echipa! „ Răzvan Zăvăleanu se zbate să salveze

Post Top Ad


Răzvan Zăvăleanu a anunțat ce se întâmplă cu Deian Sorescu și Steliano Filip și încă un fotbalist de la Dinamo cu ofertă

 Dinamo nu este într-o situație confortabila datorita locul în clasament și pentru ca trebuie sa vândă jucătorii care au oferte pentru a supraviețui in liga 1. Printre fotbaliștii care se vrea sa fie transferați pe o suma de bani, se afla Deian Sorescu și Steliano Filip, care nu au situații similare, Steliano Filip vrând sa plece liber de contract, iar clubul sa nu încaseze niciun ban pe fotbalist. De partea cealaltă se afla Deian Sorescu, fotbalistul cel mai bine cotat din lotul dinamoviştilor  care are o suma de transfer mult mai mare ca cea a lui Filip. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a discutat despre ofertele fotbaliștilor dinamovisti Deian Sorescu și Steliano Filip. 

Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că Steliano Filip este dorit de Mezokovesdi, numai ca și-l doresc liber de contract, fără sa achite nicio suma de bani pe jucător. Iar Deian Sorescu are o ofertă concretă din Polonia, dar conducerea dinamovistă nu este mulțumită cu suma oferita de Rakow Czestochowa.


Administratorul judiciar de la Dinamo, a specificat ca ca este posibil sa se despartă și de fotbalistul  Ricardo Grigore, care se pare ca nu mai intra în gratiile antrenorului Flavius Stoican și a multor suporteri dinamovisti.


„Acest club vrea să îl transfere gratis pe Steliano Filip, iar acest lucru e inacceptabil. Steliano Filip este un jucător de care Dinamo are nevoie.

Referitor la Deian Sorescu nicio ofertă nu este foarte clară. Unele sunt cu procente, altele cu bonusuri. Analizăm fiecare ofertă și ne gândim ce e mai bine pentru Dinamo. În momentul de față niciuna nu se ridică la pretențiile lui Dinamo.

Există interes pentru Ricardo Grigore, dar nu s-a ajuns la o ofertă concretă”, a spus Răzvan Zăvăleanu,  pentru Pro X.

Comentarii