Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Răzvan Zăvăleanu a anunțat ce se întâmplă cu Deian Sorescu și Steliano Filip și încă un fotbalist de la Dinamo cu ofertă

 



Dinamo nu este într-o situație confortabila datorita locul în clasament și pentru ca trebuie sa vândă jucătorii care au oferte pentru a supraviețui in liga 1. Printre fotbaliștii care se vrea sa fie transferați pe o suma de bani, se afla Deian Sorescu și Steliano Filip, care nu au situații similare, Steliano Filip vrând sa plece liber de contract, iar clubul sa nu încaseze niciun ban pe fotbalist. De partea cealaltă se afla Deian Sorescu, fotbalistul cel mai bine cotat din lotul dinamoviştilor  care are o suma de transfer mult mai mare ca cea a lui Filip. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar de la Dinamo, a discutat despre ofertele fotbaliștilor dinamovisti Deian Sorescu și Steliano Filip. 

Răzvan Zăvăleanu a recunoscut că Steliano Filip este dorit de Mezokovesdi, numai ca și-l doresc liber de contract, fără sa achite nicio suma de bani pe jucător. Iar Deian Sorescu are o ofertă concretă din Polonia, dar conducerea dinamovistă nu este mulțumită cu suma oferita de Rakow Czestochowa.


Administratorul judiciar de la Dinamo, a specificat ca ca este posibil sa se despartă și de fotbalistul  Ricardo Grigore, care se pare ca nu mai intra în gratiile antrenorului Flavius Stoican și a multor suporteri dinamovisti.


„Acest club vrea să îl transfere gratis pe Steliano Filip, iar acest lucru e inacceptabil. Steliano Filip este un jucător de care Dinamo are nevoie.

Referitor la Deian Sorescu nicio ofertă nu este foarte clară. Unele sunt cu procente, altele cu bonusuri. Analizăm fiecare ofertă și ne gândim ce e mai bine pentru Dinamo. În momentul de față niciuna nu se ridică la pretențiile lui Dinamo.

Există interes pentru Ricardo Grigore, dar nu s-a ajuns la o ofertă concretă”, a spus Răzvan Zăvăleanu,  pentru Pro X.

Comentarii