Post Top Ad


Dinamo trebuie sa se bazeze pe ea. Șanse spulberate pentru dinamovisti

 Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, a discutat despre posibilitatea ca numărul echipelor din Liga 1 sa se mărească . Dinamo trebuie sa se bazeze pe puterile ei și sa nu se "culce pe o ureche" ca se va mari numărul echipelor în Liga 1 și vor scapă automat de retrogradare. 

Liga Profesionistă de Fotbal este de acord cu Răzvan Burleanu și nu ia în calcul varianta speculata de fostul selecționez Mirel Radoi, aceea ca din campionatul în curs de desfășurare Liga 1 se va mari numărul echipelor ajungând la 18, iar asta însemnând ca Dinamo nu va mai retrograda. 

Aceasta declarație data de fostul selecționez al României, care face mult rău suflării dinamoviste.


 Practic Mirel Radoi s-a asigurat ca nu o sa se întâmple asta. Pentru ca declarația a fost aruncata în presa cu scopul de a irita lumea fotbalului și presa, iar cei în măsură care puteau lua decizia aceasta sa se mărească numărul echipelor din Liga 1, practic sunt "legați de mâini" și nu pot sa ia aceasta decizie. 

Am anunțat aceste lucruri exact după ce fostul selecționer al României, a făcut acea declarație care avea ca scop sa irite pe majoritatea oamenilor de fotbal, iar presa sa speculeze și mai mult eventuala declarație a lui Mirel Radoi. 

Si acum sinceri "câinilor" la ce te puteai aștepta de la o persoana care are un trecut FCSB-isti?! Pur și simplu a vrut sa facă mult rău și din păcate a reușit! 

Sa va zic și varianta a doua, e cu "bătaie lunga"declarația lui Mirel Radoi,  exista riscul ca fotbaliști dinamovisti, sa se "culce pe o ureche" din cauza acestei declarații și după ce ca avem echipa cum o avem, sa intervină o automulțumire necontrolata în rândul fotbaliștilor dinamovisti, care sa sune în felul următor: Lasa asa, ce dacă pierdem, oricum se mărește numărul de echipe în Liga 1 și nu retrogradam. 

Declarație fostului antrenor al naționalei României data în luna decembrie

„Eu spun că indiferent ce se va întâmpla cu Dinamo, nu va retrograda. Şi dacă va retrograda sportiv sunt sigur, din informaţiile pe care le am, că vor fi 18 echipe. Eu nu cred că Liga, Federaţia și televiziunile își pot permite ca un brand atât de puternic să retrogradeze”, declara Mirel Rădoi, la Telekom Sport.

Răspuns categoric din partea LPF

„Suntem de acord cu poziția domnului Burleanu. În momentul în care am trecut de la 14 la 16 echipe a fost situația aceea cu COVID-19. Deci, în momentul de față, nu se are în vedere modificarea numărului de echipe la Liga 1, conform Digi Sport

Deci "câinilor"nu puteți decât sa va "răzbunați" în seara asta printr-o victorie! 

HAI DINAMO!

sursa foto: gsp.ro

Comentarii