Post Top Ad


Ultimele noutăți din lotul lui Dinamo. Veste proastă pentru conducerea dinamovistă


 Dinamo nu este în cel mai potrivit moment al sau, iar astăzi aflam ca ghinioanele se țin scai de echipa. 

Dupa ce ca Dinamo are probleme în a se despărții de anumiți fotbaliști aduși de Rednic și cooptarea în lot a altor fotbaliști, aflam ca la Mihai Eșanu accidentarea sa din amicalul cu Mioveni este mult mai grava pe cât se credea. 

Fotbalistul ar putea sa fie indisponibil aproximativ o luna de zile. Cum bulgarul Plamen Iliev nu are de gând să mai revină la echipă, Stoican va trebui sa facă improvizații. 

Mihai Eșanu a suferit o fractură la deget și este posibil sa fie indisponibil o luna de zile, conform gsp.ro

Stoican însa spera sa-l convingă pe Plamen Iliev sa renunțe la gândul de a pleca de la Dinamo. 


Ultimele noutăți de la Dinamo

Dinamo are meci diseară, de la ora 18:00, cu Farul Constanța. Alin Buleică este pe punctul de a semna cu Dinamo, dacă nu intervine ceva, el o sa fie unul din fotbaliștii pe care Stoican se va baza. 

Anul nașterii a lui Alin Buleică : 12 septembrie 1991 (vârsta 30 de ani). Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii pe 18 noiembrie, cu trei etape înainte de pauza de iarnă.


Cu echipa lui Hagi, vor mai intra pe teren Marius Tomozei, fundaș dreapta, dar și Alin Buleică, și Nemanja Petrovic, jucători ofensivi sosiți în probe, conform gsp.ro


 Balthazar Pierret face încă antrenamente separat. Francezul de 21, adus de Florin Răducioiu, este în probe la Dinamo. Fotbalistul a sosit joi, 13 ianuarie, la București, conform Fanatick.ro. Francezul de 21 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central și este adus prin impresarul Mihai Joiţa. 


Comentarii