Ultima Postare

Surpriză pentru fanii Dinamo: O veste care vă va uimi cu siguranță!

  foto: colaj Fanatik După ce Guvernul României a dat undă verde prin Hotărâre de Guvern, ProSport vă aduce informații  proaspete despre planurile de demolare a vechiului stadion din „Ștefan cel Mare” și construirea Arenei  Multifuncționale Dinamo. Se preconizează că utilajele vor începe lucrările în zona respectivă începând cu anul viitor. În prezent, se află în desfășurare procesul de elaborare a caietului de sarcini pentru organizarea licitațiilor privind demolarea și construcția. Recent, clubul sportiv a reușit să obțină prelungirea certificatului de urbanism, care urma să expire în luna mai. Pe data de 21 martie, entuziasmul oficialilor și al fanilor dinamoviști a fost alimentat de o veste istorică. Guvernul României a pus semnătura pe Hotărârea de Guvern ce a aprobat indicatorii tehnico-economici pentru construcția Arenei Multifuncționale Dinamo, noul stadion ce urmează să se ridice în locul celui vechi din „Ștefan cel Mare”. Noua arenă va avea o capacitate de 25.041 lo

Post Top Ad






Ultimele noutăți din lotul lui Dinamo. Veste proastă pentru conducerea dinamovistă


 



Dinamo nu este în cel mai potrivit moment al sau, iar astăzi aflam ca ghinioanele se țin scai de echipa. 

Dupa ce ca Dinamo are probleme în a se despărții de anumiți fotbaliști aduși de Rednic și cooptarea în lot a altor fotbaliști, aflam ca la Mihai Eșanu accidentarea sa din amicalul cu Mioveni este mult mai grava pe cât se credea. 

Fotbalistul ar putea sa fie indisponibil aproximativ o luna de zile. Cum bulgarul Plamen Iliev nu are de gând să mai revină la echipă, Stoican va trebui sa facă improvizații. 

Mihai Eșanu a suferit o fractură la deget și este posibil sa fie indisponibil o luna de zile, conform gsp.ro

Stoican însa spera sa-l convingă pe Plamen Iliev sa renunțe la gândul de a pleca de la Dinamo. 


Ultimele noutăți de la Dinamo

Dinamo are meci diseară, de la ora 18:00, cu Farul Constanța. Alin Buleică este pe punctul de a semna cu Dinamo, dacă nu intervine ceva, el o sa fie unul din fotbaliștii pe care Stoican se va baza. 

Anul nașterii a lui Alin Buleică : 12 septembrie 1991 (vârsta 30 de ani). Alin Buleică și-a reziliat contractul cu Viitorul Pandurii pe 18 noiembrie, cu trei etape înainte de pauza de iarnă.


Cu echipa lui Hagi, vor mai intra pe teren Marius Tomozei, fundaș dreapta, dar și Alin Buleică, și Nemanja Petrovic, jucători ofensivi sosiți în probe, conform gsp.ro


 Balthazar Pierret face încă antrenamente separat. Francezul de 21, adus de Florin Răducioiu, este în probe la Dinamo. Fotbalistul a sosit joi, 13 ianuarie, la București, conform Fanatick.ro. Francezul de 21 de ani, joacă pe postul de mijlocaș central și este adus prin impresarul Mihai Joiţa. 


Comentarii