Ultima Postare

La Vânătoare de Puncte: "Câinii Roșii" Înfruntă Bariera Arbitrajului, ca și în campionatul când am retrogradat

  sursa foto: GSP.ro Dinamo București se pregătește pentru un meci crucial în play-out-ul SuperLigii, unde va întâlni FCU  Craiova în deplasare. Programat pentru 20 aprilie (sâmbătă) la 17:30, meciul va fi transmis în direct pe  Digi Sport 1. Înaintea acestei confruntări decisive pentru evitarea retrogradării, unul dintre oficialii echipei a avertizat că jucătorii trebuie să-și dovedească valoarea. Răzvan Zăvăleanu, administratorul juridic al clubului, a subliniat că jucătorii beneficiază de condiții excelente și nu au scuze în cazul unui eșec. De asemenea, a precizat că o victorie împotriva Craiovei ar fi crucială pentru finalul sezonului competițional. ”Nu cred că există plângeri din punctul de vedere al condițiilor puse la dispoziție pentru jucători.  Trebuie să arate că au o anumită valoare de Liga 1 (n.r. SuperLiga) și să facă în așa fel încât jocul lor să  ne ducă la rezultatele scontate. Pe lângă partea care ține de puncte, cred că este o componentă  

Post Top Ad






Dinamo în discuții cu trei fotbaliști, altul o să fie anunțat astăzi

 





Dinamo nu este pe punctul de a încheia campania de achiziții, urmând ca în perioada următoare sa mai fie transferați  câțiva fotbaliști. 

Pana acum au fost adusi Pierret (Boulogne), Buleică (Viitorul Tg. Jiu), Tomozei (UTA Arad), R. Patriche (Clinceni), Chesneau (Chiajna), I. Jovanovici (Suduva)

Dinamo este în căutare de fotbaliști pentru a scăpa de ultimul loc din clasament, pentru asta este nevoita sa își vândă fotbaliștii care au oferte și sa transfere alții fotbaliști în locul lor.

Jocul din Dinamo simțea o lipsa acuta de atacanți care sa înscrie și fundași centrali mai inspirați.

Răzvan Zăvăleanu a dezvăluit ca gruparea din Ștefan cel Mare se afla în discuții cu alți trei fotbaliști, dar încă nu vrea sa le dea numele.A dat însa un detaliu important, spunându ca au mai activat în Liga 1 și ca toți sunt fotbaliști străini. Zăvăleanu a anunțat ca s-a mai înțeles cu un fotbalist, urmând sa-l anunțe în următoarele ore.


"Pot să confirm că mai avem discuții pentru 3 jucători în acest moment, destul de cunoscuți. Da, sunt de la noi din campionat. Toți jucători străini dar cu ștate vechi în Liga 1. În cursul zilei de azi a mai fost rezolvat un jucător, probabil azi îl vom anunța”, a declarat Răzvan Zăvăleanu la emisiunea „Liga DigiSport”.


Comentarii