Post Top Ad


Gloriile migrează spre CS Dinamo

 Planuri din ce în ce mai serioase la CS Dinamo, se anunță un proiect cu baze solide. Acum rămâne de văzut dacă modelul gloriilor dinamoviste este cel câștigător. Cel putin din punct de vedere al identitarii au câștigat teren în fata lui FC Dinamo. 

CS Dinamo câștiga teren în fata lui Dinamo și transfera rând pe rând aproape toate gloriile dinamoviste.

După o perioadă în care din ce în ce mai mulți copii au fost atrași în „Ștefan cel Mare”, conducerea de la CS a luat decizia de a se extinde și cu seriile de performanță, grupele mai mari de juniori, de până la 19 ani.

Urmează să se alăture Marius Niculae,  Ionel Augustin, Marin Dragnea.  Marius Niculae va fi expert în metodologie pentru antrenorii din club, în timp ce „Oneață” și Dragnea vor face parte din departamentul de scouting.

Ionel Augustin care va ajunge si el de la Dinamo la CS Dinamo a confirmat informația.

„Am avut o discuție cu Dănuț Lupu, mi-a făcut o ofertă. Cei de la Clubul Sportiv sunt foarte bine organizați, au echipă de liga a IV-a, sunt condiții, se pune preț pe dezvoltare. Urmează să am o discuție cu cei de la FC, să vedem cum putem să ne înțelegem," a spus Ionel Augustin conform PlaySport


Ce va face Dinamo cu banii încasați de pe urma transferului lui Deian Sorescu

Fotbalistul Deian Sorescu a fost vândut în Polonia la Rakow Czestochowa iar de pe urma acestui transfer, Dinamo ar putea încasa până la 1.5 milioane de euro, reprezentând suma de transfer plus diverse bonusuri plus procent din vânzarea jucătorului. Conducerea dinamovistă a anunțat ce se va întâmpla cu banii încasați de pe Deian Sorescu. 

Răzvan Zăvăleanu, administratorul judiciar al clubului, a dezvăluit, ca prima tranșă a banilor încasați din Polonia de pe urma lui Sorescu, se vor plați restantele incluzând salarii ale jucătorilor.

"Credeți-mă că sunt foarte multe de făcut. Următoarele luni de salarii trebuie să fie asigurate. Mai sunt tot felul de sume restante de pe ultima lună și jumătate, inclusiv salariile pe decembrie, pe care le vom plăti acum, a spus Răzvan Zăvăleanu, potrivit Digi Sport.

Comentarii